Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [27/11/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [27/11/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να αναζητήσετε μια σχέση βασισμένη σε μια πιο πνευματική προοπτική σε σχέση με τις προηγούμενες που έχετε δημιουργήσει.

Έχετε βαρεθεί να επιλέγετε ακατάλληλους συντρόφους και τώρα αναζητάτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α να μπορείτε να σχετιστείτε σε νοητικό, πνευματικό και σωματικό επίπεδο. Κινούμενοι σε νέους κύκλους, θα αποκτήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε.

 Ταύρος

Κάποια περιστατικά από το παρελθόν μπορεί να επηρεάσουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τα τρέχοντα γεγονότα.

Τα άτομα που συναντάτε ενδιαφέρονται να μιλήσουν για τον εαυτό τους αλλά και για τους έρωτές τους, τις ζωές τους και τις περιπέτειές τους.

Εάν ελπίζετε να γνωρίσετε αυτό το ξεχωριστό άτομο, δοκιμάστε να παρακολουθήσετε μια συζήτηση, μια διάλεξη ή ένα νέο κύκλο σπουδών.

Δίδυμοι

Αισθάνεστε απίστευτη ζεστασιά και ασφάλεια στην τρέχουσα σχέση σας. Σήμερα σας δίνεται μια καταπληκτική ευκαιρία να συνεργαστείτε με τον/την σύντροφό σας σε έργα ή σχέδια που σχετίζονται με την άνεση σας, όπως η αναζήτηση επενδύσεων, η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή η αναδιαμόρφωση του κήπου σας. Απολαύστε τη μέρα σας μαζί.

Καρκίνος

Βρίσκεστε εν μέσω της διαδικασίας να πάρετε μια σημαντική απόφαση για την τρέχουσα σχέση σας. Αυτό μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες από ό,τι νομίζατε αρχικά. Τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε μόνο στα καλά και τα θετικά, ώστε να αρχίσετε να χτίζετε το μέλλον, που τόσο λαχταράτε και οι δύο.

Λέων

Τα συναισθήματα είναι ισχυρά σήμερα. Είναι αισιόδοξα και ευθυγραμμίζονται θετικά προς τη δημιουργία ενός ιδανικού μέλλοντος για εσάς και την οικογένειά σας. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε εντελώς τον τρόπο σκέψης σας και να σταματήσετε να βλέπετε σαν εμπόδιο ένα τρέχον πρόβλημα στην σχέση σας. Αντίθετα, προσπαθήστε να το δείτε σαν μια ευκαιρία να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα. Πρέπει να αρχίσετε να έχετε περισσότερη πίστη στις ικανότητές σας.

Παρθένος

Η ενέργεια της σημερινής μέρας φέρνει στο φως μια συγκεκριμένη ιδέα για την οποία εσείς και ο/η σύντροφός σας έχετε μιλήσει στο παρελθόν. Μπορεί να συνεπάγεται έναν εντελώς νέο τρόπο ζωής που δεν θα μοιάζει καθόλου με αυτόν που διάγετε τώρα. Το πλανητικό

σκηνικό σας ενθαρρύνει να το σκεφτείτε σοβαρά και να αρχίσετε να κάνετε κάτι για το όνειρό σας.

Ζυγός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την εξερεύνηση. Εάν είστε ήδη σε μια σχέση, τότε εσείς και ο/η αγαπημένος σας μπορείτε να επωφεληθείτε από την ενέργεια της μέρας και να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε ξανακάνει. Αν αναζητάτε τον έρωτα, δοκιμάστε να πάτε σε ένα καινούργιο μέρος – με τα πόδια ή το ποδήλατο – που θα εξάψει το ενδιαφέρον σας και θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα.

Σκορπιός

Θα τα βρείτε μπαστούνια σήμερα. Δεν είναι ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε την ερωτική σας ζωή, αλλά περισσότερο το πάθος και την ένταση που επικρατούν σε αυτήν. Αν είστε αδέσμευτοι και αναζητάτε κάποιον/α σύντροφο, τα γεγονότα της μέρας θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας, οπότε ίσως καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι.

Τοξότης

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να ξεπεράσετε τα όρια άνεσής σας. Υπάρχει αρκετή ένταση στον ερωτικό τομέα σήμερα και δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε αυτό που θα μπορούσε να είναι ένα μαγικό βράδυ με όλα τα παρελκόμενα. Αν έχετε βάλει στο μάτι κάποιον/α ξεχωριστό/ή εδώ και αρκετό καιρό, τότε σχεδιάστε την επίθεσή σας τώρα, που έχετε περισσότερες πιθανότητες.

Αιγόκερως

Σκέφτεστε τον έρωτα σαν μια περιπέτεια, οπότε μην εκπλαγείτε αν αυτή η περιπέτεια σας πάει σε μερικά καινούργια και συναρπαστικά μέρη. Εσείς και ο/η σύντροφός σας νιώθετε έτοιμοι να αναλάβετε μια πρόκληση για να κάνετε κάτι μαζί που θα βελτιώσει κατά πολύ την ποιότητα ζωής σας. Αποφασίστε να κάνετε αυτό το πρώτο συναρπαστικό βήμα μαζί, σήμερα.

 Υδροχόος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να πάρετε αποστάσεις από μια σχέση, ώστε να καταφέρετε να δείτε τα πράγματα πιο αντικειμενικά. Ενδεχομένως, να αποφασίσετε ότι αυτός ο δεσμός θα πρέπει να τελειώσει. Ενώ είναι απολύτως απαραίτητο να επιτρέψετε στον εαυτό σας να το ξεπεράσει, δεν έχει νόημα να νιώθετε ενοχές ή να φοβάστε να εμπλακείτε ξανά σε μια άλλη σχέση.

Ιχθύες

Εάν επιδιώκετε να επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και θέλετε να εξερευνήσετε τις δυνατότητες μιας νέας σχέσης, τότε η σημερινή είναι μια μέρα που σας προσφέρει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με ένα εντελώς διαφορετικό σύνολο ανθρώπων, των οποίων οι ιδέες και απόψεις διαφέρουν αρκετά από τις δικές σας. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε αυτό το πολύ ιδιαίτερο άτομο με το οποίο θα μοιραστείτε την ζωή σας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments