Ειδήσεις

Elliot Page: H selfie με τους κοιλιακούς που έγινε viral

Elliot Page: H selfie με τους κοιλιακούς που έγινε viral
Elliot Page: Ένας χρόνος από την ημέρα που έκανε την αποκάλυψη

Ο ηθοποιός Έλιοτ Πέιτζ  ανέβασε στο Instagram μια selfie χωρίς μπλούζα, φορώντας μόνο μία μαύρη φόρμα και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ωραία, λοιπόν, το νέο μου κινητό λειτουργεί».

Ο 34χρονος Έλιοτ μίλησε για πρώτη φορά δημοσίως για το γεγονός ότι είναι transgender την 1η Δεκεμβρίου του περσινού χρόνου, δημοσιεύοντας ένα συναισθηματικό γράμμα στο Instagram. Λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς ο Έλιοτ δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ποζάροντας με ανδρικό μαγιό και επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του. Το στιγμιότυπο συνοδευόταν από το «αυτοκόλλητο» TGIF (Thank Goodness it’s Friday) και τραβήχτηκε, σύμφωνα με το People, στα γυρίσματα ενός νέου κινηματογραφικού πρότζεκτ.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στην σειρά «Umbrella» του Netflix, έγινε ο πρώτος τρανς άνδρας που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, η απόφαση που τον βοήθησε ν’ ανέβει ψυχολογικά ήταν η μαστεκτομή που έκανε.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Οι άνθρωποι έχουν προσκολληθεί σε αυτές τις αμετακίνητες ιδέες για το φύλο γιατί έτσι νιώθουν ασφαλείς. Αλλά αν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε όλες τις υπέροχες περιπλοκότητες των ανθρώπων, ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ καλύτερο μέρος» είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Έλιοτ Πέιτζ που έγινε διάσημος μετά τις ταινίες «Juno» και «Inception» ανέφερε πως η πανδημία του έδωσε χρόνο να σκεφτεί για την ταυτότητα του φύλου του. «Είχα αρκετό χρόνο με τον εαυτό μου για να επικεντρωθώ σε πράγματα που σκεφτόμουν, με πολλούς τρόπους, ασυναίσθητα, τα απέφευγα» είπε. «Ήμουν επιτέλους ικανός ν’ αποδεχθώ ότι είμαι transgender και ν’ αφήσω τον εαυτό μου να γίνει πλήρως αυτός που είμαι» πρόσθεσε.

O Πέιτζ έδωσε και μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Όπρα, μιλώντας ανοιχτά για όλες εκείνες τις αθέατες πτυχές της ολοκληρωτικής του αλλαγής που του έφεραν τελικά τη μεγαλύτερη χαρά στη ζωή του. «Είναι όλα εκείνα τα μικρά πράγματα… Όταν βγαίνεις από το ντους και τυλίγεις την πετσέτα γύρω σου, και λες: “Εδώ είμαι τελικά” και δεν χρειάζεται πια να ζω καμία στιγμή μου σε πανικό».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments