Διεθνή

Έλεν Πέιτζ: «Θέλω να σας πως ότι είμαι τρανς και το όνομά μου είναι Έλιοτ»

Έλεν Πέιτζ: «Θέλω να σας πως ότι είμαι τρανς και το όνομά μου είναι Έλιοτ»
Έλεν Πέιτζ: Coming out έκανε η ηθοποιός δηλώνοντας πως είναι τρανς και γκέι. Τα μηνύματα συμπαράστασης.

Ο ηθοποιός Έλιοτ Πέιτζ, πρώην Έλεν, προχώρησε σε μία γεναία ανακοίνωση στα social media, δηλώνοντας ότι αυτοποροσδιορίζεται ως transgender και non-binary. “Γεια σας φίλοι μου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας ότι είμαι τρανς οι αντωνυμίες μου είναι αυτός / αυτοί και το όνομά μου είναι Έλιοτ. Χαίρομαι που το γράφω αυτό. Που βρίσκομαι εδώ. Που έχω φτάσει σε αυτό το σημείο στη ζωή μου”, ξεκινάει η ανάρτηση του Έλιοτ, που θα έχει να αντιμετωπίσει και όλες τις επαγγελματικές προκλήσεις από δω και πέρα.

Η ανάρτηση του ηθοποιού

“Αισθάνομαι να ξεχυλίζω από ευγνωμοσύνη για τους υπέροχους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και που με υποστηρίζουν σε αυτό το ταξίδι. Δεν μπορώ παρά να ξεκινήσω εκφράζοντας πόσο μοναδικό είναι επιτέλους να αγαπάς αυτό που πραγματικά είσαι. Έχω εμπνευστεί τόσο από την τρανς κοινότητα. Σας ευχαριστούμε για το θάρρος σας, τη γενναιοδωρία σας και που εργάζεστε ασταμάτητα για να κάνετε αυτόν τον κόσμο ένα πιο συμπονετικό μέρος. Θα προσφέρω όσο μπορώ και θα συνεχίσω να προσπαθώ για μια πιο στοργική και ισότιμη κοινωνία”, έγραψε.

“Ακόμα ζητώ από εσάς λίγη υπομονή. Η χαρά μου είναι αληθινή, όμως είναι και εύθραυστη. Η αλήθεια είναι πως, παρά το γεγονός ότι αισθάνομαι αληθινή χαρά αυτή τη στιγμή και γνωρίζοντας πόσο προνομιούχος είμαι, παράλληλα φοβάμαι. Φοβάμαι την αδιακρισία, το μίσος, τα αστειάκια και τη βία. Για να είμαι ξεκάθαρος, δεν προσπαθώ να μετριάσω μία στιγμή ευτυχίας και γιορτής για εμένα, αλλά θέλω να μοιραστώ ολόκληρη την εικόνα”.

To Wikipedia έχει ήδη προχωρήσει σε αλλαγές όσον αφορά το όνομα και τις αντωνυμίες.

Το coming out του Έλιοτ σχολίασε και η παραγωγή της σειράς Umbrella Academy. “Είμαστε τόσο υπερήφανοι για τον ηρωά μας. Σε αγαπάμε Έλιοτ!”.

Ο Έλιοτ Πέιτζ έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο στην ταινία Juno, για τον οποίο κέρδισε το βραβείο Satellite καλύτερου ηθοποιού και έλαβε υποψηφιότητα για το Όσκαρ, τη Χρυσή Σφαίρα και το BAFTA Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Στη συνέχεια, έπαιξε σε ταινίες όπως: Inception, Freeheld, X-Men: Η τελική αναμέτρηση, X-Men: Ημέρες ενός Ξεχασμένου Μέλλοντος και Στη Ρώμη με Αγάπη. Επίσης, εχει δώσει τη φωνή του σε ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως: Window Horses και Εγώ, ο Κολοκυθάκης.Από το 2016 συμμετέχει ως παραγωγός και ηθοποιός στο  τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ Gaycation και έχει προταθεί για δύο Βραβεία Emmy.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments