Αθλητισμός

Σαββίδης: Έρχονται τα πάνω κάτω στην ομάδα μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου με τη Λάρισα

Σαββίδης: Έρχονται τα πάνω κάτω στην ομάδα μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου με τη Λάρισα
Σαββίδης: Θρίλερ έχει αρχίσει να διαδραματίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά την χθεσινή ισοπαλία με τη Λάρισα θα γίνουν πολλές ανακατατάξεις όπως φαίνεται.

Θρίλερ έχει αρχίσει να διαδραματίζεται στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης μετά και την χθεσινή ισοπαλία με τη Λάρισα είναι πολύ απογοητευμένος έτσι όπως έχει εξελιχθεί η ομάδα και η θέση στο πρωτάθλημα. Πήρε την μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί πολύ ενεργά και πάλι με τον Δικέφαλο του Βορρά και μέχρι τον Γενάρη αναμένεται να έρθουν νέα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν το ρόστερ.

Φημολογείται πως  ο Γιώργος Σαββίδης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ, κι αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το πώς λειτούργησε η οικογένεια Σαββίδη στη χορήγηση των χρημάτων που δώθηκαν στην ΚΑΕ. Σαββίδης

Πόσα χρήματα κατέθεσε στην ομάδα του Μπάσκετ

Γιατί ο Ιβάν κατέθεσε 500.000 ευρώ στο τμήμα μπάσκετ μετά από υπόσχεση που είχε δώσει ο Γιώργος στον Θανάση Χατζόπουλο, που είναι πρόεδρος της ΚΑΕ; Αν συγκεντρώσει 500.000 ευρώ από την αύξηση στο Μ.Κ. της εταιρείας, θα έβαζε το ίδιο ποσό η οικογένεια για ενίσχυση του μπασκετ.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό, πέρα από το γεγονός ότι αυτή η κίνηση αφενός έδωσε κίνητρο στους οπαδούς για να συνεισφέρουν αφετέρου με το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε η ΚΑΕ για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό έβγαλε το κεφάλι από το νερό; Ότι οι Γιώργος και Ιβάν Σαββίδης ήρθαν ξανά κοντά όσον αφορά το αθλητικό σκέλος, και προφανώς όχι όσον αφορά τις οικογενειακές σχέσεις , που ο θεσμός την οικογένειας είναι άρρηκτος.

Σαββίδης

Φήμες λένε ότι επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία στην Α ομάδα

Γιατί οι πληροφορίες που υπάρχουν από το περιβάλλον τής οικογένειας αναφέρουν ότι οι δύο τους δεν μιλούσαν καθόλου για τον Δικέφαλο, από τη στιγμή που ο Ιβάν αποφάσισε να φέρει στην ομάδα τον Λουτσέσκου και να μην κρατήσει τον Γκαρσία. Ο Γιώργος είχε ταχθεί και επίσημα υπέρ του Γκαρσία και, με την έλευση του Ρουμάνου, αποτραβήχτηκε από την ενασχόληση με την ΠΑΕ. Ο Πάμπλο Γκαρσία αυτή τη στιγμή είναι προπονητής στη Β κατηγορία του ΠΑΟΚ που τα καταφέρνει εξαίσια σε σχέση με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Το γεγονός ότι δόθηκαν οι 500.000 ευρώ στην ΚΑΕ είναι ένα χαρμόσυνο νέο και για την ΠΑΕ. Γιατί δείχνει ότι έχει ανοίξει ξανά η κουβέντα εντός της οικογένειας για τον Δικέφαλο, κι αυτό μετράει πολύ και για την επόμενη μέρα του συλλόγου. Η επόμενη γενιά που θα πάρει τη σκυτάλη δηλαδή ο Γιώργος Σαββίδης είναι ένα πολλά υποσχόμενο πρόσωπο που φαίνεται να συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας με αγάπη, φιλότιμο και μεράκι. Ο Γιώργος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ και αυτό το γνωρίζουν όλοι στον σύλλογο ακόμα κι αν δεν είναι κάτι που έχει ανακοινωθεί επίσημα από την διοίκηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments