Ελλάδα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Δείπνο προς τιμή της παρέθεσε η σύζυγος του προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού Μαρία Νεοφύτου

Μαρέβα Μητσοτάκη: Δείπνο προς τιμή της παρέθεσε η σύζυγος του προέδρου Δημοκρατικού Συναγερμού Μαρία Νεοφύτου
Μαρέβα Μητσοτάκη: Δείπνο προς τιμής της παρέθεσε χθες το βράδυ η σύζυγος του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.

Δείπνο προς τιμής της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη παρέθεσε χθες το βράδυ 1 Δεκεμβρίου η σύζυγος του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού Μαρία Σελίπα Νεοφύτου. Η επίτιμη καλεσμένη της βραδιάς, η σύζυγος του Πρωθυπουργού της Ελλάδος Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη παρέδωσε μια συγκλονιστική ομιλία με θέμα «Η γυναίκα επιχειρηματίας ως οδηγός της ανάπτυξης» και ζήτησε άμεσα να αυξηθούν οι κοινότητες των γυναικών που θα διεκδικούν τη θέση τους στην επιχειρηματική και κοινωνική δράση. Οι γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ αξιόλογες επιχειρηματίες.

«Η επιχειρηματικότητα αποτελεί μία ατομική και ταυτόχρονα συλλογική προσπάθεια. Για να την υπηρετήσεις, γίνεσαι ο σκηνοθέτης, ο σεναριογράφος, του εαυτού σου και του έργου σου. Την ίδια στιγμή όμως, πρέπει να ανιχνεύεις και τις ανάγκες πολλών άλλων στις οποίες και να απαντάς», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μαρέβα Μητσοτάκη

«Η επιχειρηματικότητα αποτελεί μία ατομική και ταυτόχρονα συλλογική προσπάθεια»

Την εκδήλωση άνοιξε με σύντομο χαιρετισμό της η κ. Μαρία Σελίπα Νεοφύτου η οποία αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κάθε γυναίκα στο να συνδυάζει πολλαπλούς ρόλους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η πρόοδος που έχουμε πετύχει είναι πράγματι μεγάλη. Και τεράστιες οι κατακτήσεις που έχουμε καταφέρει σε ένα περιβάλλον τρομερά επιφυλακτικό και ιστορικά ανδροκρατούμενο.» Επιπρόσθετα η κ. Σελίπα Νεοφύτου τόνισε ότι η επιχειρηματικότητα για τις γυναίκες, σίγουρα δεν είναι ο εύκολος δρόμος. Είναι όμως δρόμος υπαρκτός και προσβάσιμος.

Στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κάθε γυναίκα, συνδυάζοντας πολλαπλούς ρόλους, αναφέρθηκε η Μαρία Σελίπα Νεοφύτου.

«Η πρόοδος που έχουμε πετύχει είναι πράγματι μεγάλη. Και τεράστιες οι κατακτήσεις που έχουμε καταφέρει σε ένα περιβάλλον τρομερά επιφυλακτικό και ιστορικά ανδροκρατούμενο», σημείωσε.

Το παρών τους στην εκδήλωση τους έδωσαν μεταξύ άλλων οι γυναίκες υπουργοί και επίτροποι οι Βουλεύτριες του Δημοκρατικού Συναγερμού καθώς και γυναίκες που έχουν καταξιωθεί στον επιχειρηματικό τομέα. Μαρέβα Μητσοτάκη

Η Μαρέβα Μητσοτάκη ανάρτησε μια δημοσίευση στο Instagram από την χθεσινή βραδιά αφιερωμένη στην γυναικά:

«Ευχαριστώ θερμά τη Μαρία Σελίπα-Νεοφύτου για τη φιλοξενία και την εξαιρετική εκδήλωση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα. Το μήνυμα είναι ένα: Εμείς οι ίδιες δίνουμε αξία στην δουλεία μας. Εμείς οι ίδιες θα σχεδιάσουμε το μέλλον με πίστη, γνώση και αλληλεγγύη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments