Lifestyle

DEAL: Η παίκτρια που διέλυσε τον τραπεζίτη και πήρε 200.000 ευρώ

DEAL: Η παίκτρια που διέλυσε τον τραπεζίτη και πήρε 200.000 ευρώ
DEAL: Ο λόγος για την Γωγώ Καστραντά από το νομό Αργολίδας, η οποία κατατρόπωσε τον τραπεζίτη. Tου πήρε τις 200.000 ευρώ και έφυγε.

Πριν τα χρόνια της κρίσης η ελληνική τηλεόραση μπορούσε να σου προσφέρει χιλιάδες ευρώ μέσα σε μικρό χρονικό πλαίσιο. Η περίπτωση της Γεωργίας Καστραντά στο DEAL αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.  Το μακρινό 2006 που η οικονομία της Ελλάδας ήταν στα ύψη. Λεφτά υπήρχαν πολλά, ο κορωνοϊός ήταν ένα άγνωστο φαινόμενο και η ελληνική τηλεόραση βρισκόταν στα καλύτερά της. Τα σόου και τα τηλεπαιχνίδια έκαναν τρομερά υψηλή τηλεθέαση και ο κόσμος τα προτιμούσε για να διασκεδάσει, ενώ το DEAL με τον Χρήστο Φερεντίνο έκανε πάταγο κάθε απόγευμα.

Μπορεί στη σημερινή του εκδοχή το DEAL να μοιράζει μέχρι και 60.000 ευρώ στον παίκτη, που θα μπορέσει να νικήσει τον τραπεζίτη, ωστόσο τον πρώτο καιρό που το παιχνίδι έκανε την εμφάνισή του, το μεγάλο έπαθλο άγγιζε τις 200.000 ευρώ. DEAL

Τα έπαιξε όλα για όλα

Προφανώς, η τύχη πρέπει να είναι με το μέρος σου για να φύγει κάποιος με τόσες πολλές χιλιάδες ευρώ όμως, μία παίκτρια τα είχε καταφέρει και μέσα σε σχεδόν 45 λεπτά (όσο δηλαδή διαρκεί ένα καθημερινό επεισόδιο) έγινε πλουσιότερη κατά 200.000 ευρώ.

Ο λόγος για την Γωγώ Καστραντά από το νομό Αργολίδας, η οποία κατατρόπωσε τον τραπεζίτη. Στο φινάλε του επεισοδίου έμεινε με το κουτί με τον αριθμό 4 μπροστά της, ενώ απέναντί της βρισκόταν το 17. Το ένα έκρυβε τις 200.000 ευρώ και το άλλο τα 1.000 ευρώ.

Εκείνη δεν έκανε πίσω. Τα έπαιξε όλα για όλα και ο Χρήστος Φερεντίνος έφερε και τα δύο κουτιά στο κεντρικό τραπέζι, καλώντας την να τα ανοίξουν ταυτόχρονα. Τελικά στάθηκε τυχερή, καθώς το κουτί της είχε μέσα το τεράστιο ποσό, με τον δικηγόρο του παιχνιδιού τότε, Γιάννη Μαρακάκη, να της δίνει συγχαρητήρια και τη Γωγώ να μην μπορεί να το πιστέψει.

Μάλιστα, δέκα χρόνια αργότερα όταν το παιχνίδι επέστρεψε ξανά μέσα από τη συχνότητα του Alpha, η Γωγώ Καστραντά είχε μιλήσει στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, για εκείνη την εμπειρία της στο DEAL του ANT1. DEAL

Νικήτρια Deal

«Τη στιγμή που κέρδισα το ποσό, θεωρώ πως δεν ήταν τυχαίο γιατί πραγματικά τα χρειάστηκα αυτά τα λεφτά του Deal. Στην πορεία μου ζήτησαν τόσοι πολλοί δανεικά, που δεν μου έφταναν για να τα μοιράσω σε όλους», είχε πει τότε η τυχερή παίκτρια. «Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα εκείνης της στιγμής. Αισθανόμουν ότι έχω τις 200.000 ευρώ και είπα “ή όλα ή τίποτα”. Δεν το συνειδητοποίησα αμέσως. Το έβλεπα ξανά και ξανά το επεισόδιο για το πιστέψω.

Πολλοί μου λένε πως δεν κερδίζω πουθενά. Μα, δεν παίζεις για να κερδίσεις. Πρέπει να προκαλέσεις την τύχη σου. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Μόνο να κερδίσεις. Να ακολουθούν το ένστικτό τους όλοι. Είναι ένα παιχνίδι το DEAL», ήταν τα λόγια της Γεωργίας Καστραντά, με τον Χρήστο Φερεντίνο φυσικά να μην μπορεί να ξεχάσει το συγκεκριμένο επεισόδιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments