Διεθνή

Βρετανία: Έβαλε κόλλα σε κλειδαρότρυπα εμβολιαστικού κέντρου και εμπόδισε τον εμβολιασμό 504 ατόμων

Βρετανία: Έβαλε κόλλα σε κλειδαρότρυπα εμβολιαστικού κέντρου και εμπόδισε τον εμβολιασμό 504 ατόμων
Βρετανία: «Πιστεύω ότι η καταδίκη θα αποτρέψει όλα τα άτομα που μπορεί να έχουν την [ίδια] ιδέα, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να τη γλιτώσουν».

Η ιδιοκτήτρια ενός φαρμακείου στη Βρετανία που λειτουργεί ως κέντρο εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού σε δήλωσή της στο BBC είπε , ότι ελπίζει πως η φυλάκιση ενός άνδρα που έβαλε κόλλα στην κλειδαρότρυπα θα λειτουργήσει κατασταλτικά για να μην ξανά υπάρξουν άτομα που θα επιχειρήσουν κάτι τέτοιο. Βρετανία

Ο Χέιντεν Μπράουν, 53 ετών, από το Γκρέιτ Γιάρμουθ, στο Νόρφολκ, καταδικάστηκε σε ποινή 12 εβδομάδων επειδή κόλλησε τις κλειδαριές του εμβολιαστικού κέντρου για να αποτρέψει τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού. Η πόρτα δεν μπορούσε να ανοίξει με απώτερο σκοπό την μη λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου και την εμπόδιση των 504 ατόμων συνολικά να χάσουν την πρώτη δόση.

Πιστεύω ότι η καταδίκη θα αποτρέψει τα άτομα που έχουν την [ίδια] ιδέα, να γνωρίζουν ότι δεν θα τη γλιτώσουν

Ο Waheedat Owodeyi, από το Pharmacyexprezz, δήλωσε ότι ήταν «πραγματικά καταστροφικό». «Πιστεύω ότι η καταδίκη θα αποτρέψει όλα τα άτομα που μπορεί να έχουν την [ίδια] ιδέα, ώστε να γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και να τη γλιτώσουν», δήλωσε.

Βρετανία

Δύσκολα θα καταφέρουν να βρουν διαθέσιμο ραντεβού

Ο δράστης στη Βρετανία συνελήφθη την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, αφού αναγνωρίστηκε από κάμερες ασφαλείας που είχαν εγκατασταθεί αφού είχαν προηγηθεί αντίστοιχα περιστατικά νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Η φαρμακοποιός δήλωσε ότι σημασία είχαν οι ασθενείς και ότι είχε μιλήσει με κάποιους που δεν είχαν ακόμη καταφέρει να ξανακλείσουν τα εμβόλιά τους. «Δεν καταλαβαίνω πώς είναι εύκολο γι’ αυτούς να κάνουν νέα κράτηση, επειδή το κέντρο μας [είναι] εντελώς κλεισμένο μέχρι τα Χριστούγεννα», δήλωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments