Διεθνή

Home Alone: Το διάσημο σπίτι της ταινίας γίνεται Airbnb για μία μόνο νύχτα

Home Alone: Το διάσημο σπίτι της ταινίας γίνεται Airbnb για μία μόνο νύχτα
Home Alone: Τα Χριστούγεννα θα αποκτήσουν άλλο νόημα στο σπίτι των McCallister – Το πασίγνωστο σπίτι στο Σικάγο είναι διαθέσιμο για μια και μόνο νύχτα.

Οι θαυμαστές της ταινίας «Home Alone» μπορούν πλέον να εκπληρώσουν το όνειρό τους και να περάσουν μια ξέφρενη νύχτα στο σπίτι των McCallister λίγο πριν αλλάξει η χρονιά. Η πολυτελής οικία που βρίσκεται στο Σικάγο είναι διαθέσιμη για τις 7 Δεκέμβρη. Η Airbnb ανακοίνωσε την είδηση-έκπληξη την Τετάρτη.

«Γιορτάστε τη σεζόν σε στυλ McCallister, filthy animals. Για πρώτη φορά, μια ομάδα ταραχοποιών μπορεί να ενοικιάσει το διαχρονικό σπίτι όπου ξεκίνησε η ιστορία του Home Alone, χωρίς να τους ενοχλήσουν διαρρήκτες», έγραψε η Airbnb σε μια ανάρτηση στο Instagram. Το καλύτερο όλων είναι ότι το σπίτι θα νοικιαστεί για… 25 δολάρια!

Τους καλεσμένους θα καλωσορίσει ο ηθοποιός Devin Ratray, ο οποίος υποδύθηκε τον μεγαλύτερο αδερφό του Kevin McCallister, Buzz. Τον Κέβιν ΜακΚάλιστερ υποδύθηκε περίφημα ο Μακόλεϊ Κάλκιν.

Μια προβολή της νεότερης ταινίας «Μόνος στο σπίτι», με τίτλο «Home Sweet Home Alone», που κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα, θα κλείσει τη βραδιά.

Μακόλεϊ Κάλκιν: Ο αστέρας του “Μόνος στο σπίτι” αλλάζει όνομα

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αλλάζει το όνομά του, αφού διοργάνωσε ψηφοφορία μέσω της προσωπικής του σελίδας Bunny Ears.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν αλλάζει το όνομά του. Το μεσαίο όνομά του Carson.

Ο 38χρονο πλέον αστέρας του «Μόνος στο σπίτι» συμφώνησε να αλλάξει το όνομά του ύστερα από την ολοκλήρωση ηλεκτρονικής ψηφοφορίας κατά την οποία ζητούσε προτάσεις για ένα νέο μεσαίο όνομα. Η ψηφοφορία έγινε μέσω της προσωπικής του σελίδας Bunny Ears.

Ο Μακόλεϊ Κάλκιν έμεινε στην ιστορία ως ο “Κέβιν Μακάλιστερ” από τον ρόλο του στην διαχρονική ταινία “Μόνος στο σπίτι”

Ανάμεσα στις προτάσεις ήταν Shark Week, Kieran (που το πρότεινε ο αδελφός του Κίραν Κάλκιν), TheMcRibisBack και Publicity Stunt. Αλλά μετά από πάνω από 60.000 ψήφους νίκησε το Μακόλεϊ Κάλκιν.

Έτσι πλέον αντί για Macaulay Carson Culkin θα ονομάζεται Macaulay Macaulay Culkin Culkin. svg%3E

Η χαρά του Κάλκιν ήταν τέτοια που έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Καλά Χριστούγεννα από μένα προς όλους εσάς! Το νέο μεσαίο όνομά μου έχει επιλεγεί. Ψηφίσατε και ο νικητής είναι σαφής. Το 2019 το νέο νόμιμο όνομά μου θα είναι: Macaulay Macaulay Culkin Culkin… #MerryChristmas»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments