Αθλητισμός

Ρόμα – Ίντερ: Η γκολάρα του Χακάν Τσαλχάνογλου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ

Ρόμα – Ίντερ: Η γκολάρα του Χακάν Τσαλχάνογλου με απευθείας εκτέλεση κόρνερ
Ρόμα – Ίντερ: Η Ίντερ έκανε… πάρτι στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα της στην έδρα της Ρόμα. Ο “περίπατος” αυτός ξεκίνησε με το εντυπωσιακό γκολ του Χακάν Τσαλχάνογλου.

Η Ίντερ έκλεισε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στην έδρα της Ρόμα, προηγούμενη με 3-0. Το σκορ άνοιξε από το υπέροχο τέρμα του Χακάν Τσαλχάνογλου.

Η εκτέλεση κόρνερ του Τούρκου μέσου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Ρόμα – Ίντερ

Η Ίντερ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα σε κανένα σημείο του αγώνα. Η κυριαρχία της ήταν τέτοια που σκόραρε με όποιον τρόπο ήθελε, ακόμα και με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, όπως έκανε ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο 15′. Λίγο αργότερα, ο Τούρκος μέσος έδωσε ασίστ στον Τζέκο, ώστε ο Βόσνιος να πληγώσει την πρώην ομάδα του (χωρίς να πανηγυρίσει), ενώ ο Ντένζελ Ντάμφρις με κεφαλιά “ψαράκι” έκανε το 3-0 στο 39′.

Η υπεροχή των φιλοξενουμένων ήταν καθολική, όμως ο Μουρίνιο δεν έκανε αλλαγές, ίσως στο πλαίσιο των παραπόνων που έχει για τον “φτωχό” πάγκο. Η Ίντερ διατήρησε την κατοχή μπάλας κοντά στο 70% και δεν επέτρεψε στους Ρωμαίους να απαντήσουν. Ένας… λατσιάλι στο γήπεδο, ο Σιμόνε Ιντζάγκι, δεν λυπήθηκε τους “τζιαλορόσι” και έριξε στον αγώνα φρέσκους επιθετικογενείς παίκτες με τη συμπλήρωση μιας ώρας. Ο δείκτης του σκορ δεν αυξήθηκε, όμως οι “νερατζούρι” ήταν αυτοί που απείλησαν για το επόμενο γκολ, έστω κι αν τελικά δεν το βρήκαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments