Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [06/12/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [06/12/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Κριός 

Φίλοι μου Κριοί, οι αισθήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, έντονη θα είναι η διάθεση σας να προβείτε σε αλλαγές. Μην κάνετε πίσω στις ερωτικές σας διεκδικήσεις, προχωρήστε ελευθέρα και άφοβα τα γεγονότα θα υποστηρίξουν τις νέες σας αποφάσεις. Καταστάσεις που σας έφεραν προβληματισμό και ανησυχία μπαίνουν σε τάξη, βρίσκετε λύσεις και διεξόδους, απεγκλωβίζεστε από παρελθοντικούς ερωτικούς βραχνάδες. Ανταποκριθείτε στο πρόσωπο που με εμφανή τρόπο θα διεκδικήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ταύρος 

Φίλοι μου Ταύροι, ζωηράδα θα αποκτήσουν οι διαθέσεις σας, ανυποχώρητα και παρορμητικά θα διεκδικήσετε ανεκπλήρωτες σας επιθυμίες. Κάτι μέσα σας θα σας οδηγήσει στο να τολμήσετε να κυνηγήσετε τα όνειρα σας και θα σας βγει σε καλό, η εκδηλωτική σας στάση θα σας φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σας. Αυτή τη φορά δεν θα υποκύψετε σε ηττοπάθειες, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανασυνδεθείτε ή να αποκτήσετε ένα ολοκαίνουργιο ερωτικό ταίρι.

Δίδυμος 

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να ανατρέψετε καταπιεστικές ερωτικές σχέσεις,  θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε από ανιαρές καταστάσεις. Μέσα στη σχέση σας, ναι μεν θα δείξτε κατανόηση στο ταίρι σας, ωστόσο θα θέστε τους όρους σας, θα ξεκαθαρίσετε αισθήματα, θα περάστε σε άμεσες διεκδικήσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται να υπάρξει διπλό ερωτικό ενδεχόμενο. Από την μια ένα πρόσωπο από τα παλιά, από την άλλη μια ολοκαίνουργια ερωτική γνωριμία μέσω social media, προσοχή στα συναισθηματικά διλλήματα.

Καρκίνος 

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα πάρετε την απόφαση να βάλετε τέλος στο παρελθόν, στόχος σας θα είναι να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές και ανεκπλήρωτους έρωτες. Περνάτε σε αναζήτηση νέων ερωτικών περιπετειών, θα έχετε την ευκαιρία να μηδενίσετε και να ξαναρχίσετε πάλι από την αρχή. Δεν αποκλείεται να εμφανιστεί καινούργιο πρόσωπο μέσω social media, καλοδεχτείτε τις ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν!

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, όρεξη για αλλαγές και ανατροπές θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Η μέρα σας θα  είναι γεμάτη με συναντήσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Θα αποφύγετε οποιαδήποτε κατάσταση σας προκαλεί ανία, θα έχετε έντονη τη διάθεση να ανανεωθείτε ερωτικά. Σε βραδινό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε το ερωτικό σας πάθος, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε ακμαίο τον ερωτισμό σας, έρχονται δυνατές στιγμές έλξης, σήμερα θα απελευθερωθείτε και θα ερωτευτείτε.

Παρθένος 

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, μάχιμες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Σήμερα δεν αποκλείεται αποφασίσετε να πλησιάσετε πρόσωπο που εδώ και πολύ καιρό διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο.. Ανταποκριθείτε στις περιστάσεις με αυθορμητισμό, δεν υπάρχει περίπτωση να απογοητευτείτε. Σε περίπτωση που εμφανιστούν ενδοιασμοί ακολουθήστε τη διαίσθηση σας θα σας βγει σε καλό.

Ζυγός 

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα φανείτε αισιόδοξοι, επικοινωνιακοί και δραστήριοι, ωστόσο προσοχή να μην αφεθείτε ανεξέλεγκτα στις ονειροπολήσεις σας. Σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική διέξοδο, καλό θα είναι να βάλετε όρια στη φαντασία σας. Βραδινή ώρα θα προκύψει ξαφνικό και ευχάριστο ερωτικό γεγονός που θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα, ίσως να επρόκειτο για επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι. Δεχτικοί θα είστε στα καινούργια πρόσωπα μέσω social media, θα δημιουργηθούν νέες συνθήκες στην ερωτική σας ζωή.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς, διορατικούς και οξυδερκείς. Θα έχετε το ταλέντο να διεισδύσετε στη σκέψη και στην ψυχολογία του προσώπου που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Σήμερα θα υπάρξουν απρόσμενες εξομολογήσεις, πρόσωπο με ερωτικές βλέψεις για εσάς θα περάσει σε αποκαλύψεις που θα σας εκπλήξουν. Για τους χωρισμένους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης. Σε περίπτωση που αγχωθείτε ή προβληματιστείτε, σας συμβουλεύω να αποβάλετε τις ανασφάλειες, δεν θα υπάρξει καμία απογοητευτική κατάληξη.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα υποχωρούν ταμπού και αναστολές, με τολμηρή διάθεση θα διαγράψετε παλιές αποτυχίες, παίρνετε απόφαση να περάσετε σε καινούργια ερωτικά άλματα. Χωρίς ενδοιασμούς θα κλείσετε την πόρτα της καρδιάς σας σε πρόσωπα που σας φερθήκαν με αρνητισμό ή που δεν ανταποκρίθηκαν στα αισθήματα σας. Το καινούργιο πρόσωπο -μέσω social media- που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον σας, θα σας ωθήσει σε πράξεις που θα ανατρέψουν το ερωτικό σας κατεστημένο. Μπαίνει τέλος στη στασιμότητα, έρχονται αλλαγές που θα σας ανανεώσουν.

Αιγόκερως 

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με έντονο συναισθηματισμό, τρυφερότητα, ερωτισμό και αγάπη. Συμπονετικοί θα εμφανιστείτε στο ταίρι σας, θα κατανοήσετε τη συναισθηματική του κατάσταση, θα βρείτε λύσεις, θα εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα. Σήμερα θα ανοιχτούν δρόμοι επικοινωνίας με καινούργια πρόσωπα. Για εσάς τους ερωτικά μόνους ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με πρόσωπο μέσω social media, που δεν αποκλείεται να το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να κυνηγήσετε το συναρπαστικό με τρόπο ιδιαιτέρως απελευθερωμένο. Έντονη θα είναι η ερωτική σας γοητεία, σήμερα δεν θα κινηθείτε πάνω σε συνηθισμένες βάσεις, θα θελήσετε να ξεφύγετε από συνθήκες ρουτίνας. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η προσέγγιση σας, θερμή και τρυφερή θα είναι η συμπεριφορά σας σε πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο απ’ τα παλιά.

Ιχθύς 

Φίλοι μου Ιχθείς, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, λίγα θα ακούτε πολλά θα καταλαβαίνετε, η κρίση σας θα είναι σωστή. Ένα πολύ θερμό ερωτικό γεγονός θα είναι η έκπληξη της ημέρας, φέρνοντας αναστατώσεις όχι μόνο στην καρδιά σας αλλά και στον τρόπο σκέψη σας. Το πρόσωπο που θα συνομιλήσετε θα καταφέρει να αλλάξει την πορεία της ερωτικής σας ζωής, θα εξασφαλίσετε σχέση με σταθερά αισθήματα, ειλικρίνεια, και ξεκάθαρους στόχους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments