Αθλητισμός

Νάπολι: Η επανεμφάνιση του Μανωλά 1,5 μήνα μετά

Νάπολι: Η επανεμφάνιση του Μανωλά 1,5 μήνα μετά
Νάπολι: Ο Κώστας Μανωλάς αγωνίστηκε με τη Νάπολι μετά από ένα μήνα και 18 μέρες και πραγματοποίησε την 7η εφετινή του συμμετοχή, στο 3-2 επί της Λέστερ.

O Κώστας Μανωλάς έπαιξε για πρώτη φορά με τη Νάπολι μετά από απουσία 1,5 μήνα. Ο Έλληνας στόπερ μπήκε ως αλλαγή στο 78′ του νικηφόρου (3-2) εντός έδρα αγώνα εναντίον της Λέστερ (αντικατέστησε τον Ντέμε), με το οποίο οι «παρτενοπέι» εξασφάλισαν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Η τελευταία φορά που είχε παίξει με τη Νάπολι ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν στις 21 Οκτωβρίου, στο 3-0 επί της Λέγκια Βαρσοβίας. Πριν από ένα μήνα και 18 ημέρες δηλαδή.

Ο Μανωλάς άφησε πίσω τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, ενώ σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Καλιντού Κουλιμπαλί έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο. Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι Ιταλοί συνεχίζουν να συνδέουν το όνομά του με πιθανή μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Europa League: Η Νάπολι απέκλεισε τη Λέστερ, πρόκριση και για Ρεάλ Σοσιεδάδ

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι για τον 3ο όμιλο με τέσσερα γκολ περίπου στο πρώτο ημίωρο, η Νάπολι πήρε τη νίκη με 3-2 επί της Λέστερ, την προσπέρασε στη βαθμολογία και θα συνεχίσει στο Europa League, έστω και στη φάση των μπαράζ για τους 16.

Οι Ιταλοί προηγήθηκαν με δύο γκολ των Αντάμ Ουνάς και Έλιφ Έλμας και μπορεί οι Άγγλοι να ισοφάρισαν με τον Τζόνι Έβανς και τον Κίερναν Ντιούσμπερι Χολ, ήταν εμφανές ότι τα προβλήματα κορονοϊού τους εμπόδισαν για πολλά περισσότερα. Το δεύτερο γκολ του Έλμας στο 53′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ κι έστειλε τη Λέστερ στο Europa League, ύστερα κι από τη νίκη της Σπαρτάκ Μόσχας στη Βαρσοβία επί της Λέγκια.

Στον 2ο όμιλο, η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε την ανατροπή στη βαθμολογία έπειτα από τη νίκη της με 3-0 στο ντέρμπι πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν και ακολούθησε τη Μονακό (η οποία ως αδιάφορη πρωτοπόρος έμεινε στο 1-1 με τη Στουρμ Γκρατς στην Αυστρία). Ένα πέναλτι και ένα σουτ του Μίκελ Οϊαρθάμπαλ ήταν αρκετά για να “κλειδώσουν” από την πρώτη ώρα αγώνα τη νίκη και την πρόκριση των Βάσκων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments