Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Ο δράστης δεν θυμάται ότι σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του

Αλεξανδρούπολη: Ο δράστης δεν θυμάται ότι σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του
Ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη δεν θυμάται ότι σκότωσε τη γυναίκα του στο ξύλο επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Αρνείται τα πάντα ο συζυγοκτόνος στην Αλεξανδρούπολη, για τη δολοφονία της 29χρονης συζύγου του που συγκλόνισε το πανελλήνιο και αποτελεί τη 16η γυναικοκτονία στην Ελλάδα από τις αρχές του χρόνου.

Τι ισχυρίζεται ο δράστης

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο 30χρονος ισχυρίστηκε ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, γύρισε σπίτι του στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, υπό την επήρεια αλκοόλ. Στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας, τσακώθηκε με τη γυναίκα του, και έφυγε από το σπίτι. Επέστρεψε το μεσημέρι και τότε παρατήρησε ένα αιμάτωμα στο κεφάλι της. Τη ρώτησε τι συνέβη και εκείνη απάντησε ότι έπεσε από τις σκάλες.

Στις 5 Δεκεμβρίου, ο 31χρονος σύζυγος του θύματος μετέφερε την 29χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης και είπε στους γιατρούς ότι τραυματίστηκε, όταν έπεσε από σκάλα.Οι γιατροί ωστόσο ενημέρωσαν τους γονείς της ότι τα τραύματα που έφερε δεν συνάδουν με πτώση, αλλά με ξυλοδαρμό καθώς διαπίστωσαν ότι είχε υποστεί ρήξη σπλήνας, ρήξη χολής και πολλαπλές κακώσεις στο σώμα της.

Χαρακτηριστικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, είναι πως αφαιρέθηκαν τα 3/4 της σπλήνας της για να σταματήσει η ακατάσχετη αιμορραγία. Κατά τη διάρκεια που η γυναίκα νοσηλευόταν και όπως μεταφέρει το Αθηναϊκό – Πρακτορείο Ειδήσεων, οι γονείς της κατήγγειλαν πως είχε πέσει θύμα επίθεσης από τον σύζυγό της, παρά τους ισχυρισμούς του ότι έπεσε από μία σκάλα.

Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πιο συγκεκριμένα, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε κατά του 30χρονου που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Ο 30χρονος Καδήρ Ιννάν Ραμαντάνογλου, μουσουλμάνος Ρομά, φέρεται ότι κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments