Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η 29χρονη Τζεβριέ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της

Αλεξανδρούπολη: Αυτή είναι η 29χρονη Τζεβριέ που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της
Αλεξανδρούπολη: Η 16η γυναικοκτονία για φέτος κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη θλίψη και οργή, καθώς η Τζεβρέ ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον άνδρα της.

Βαριά θλίψη και έντονο θυμό σε όλη την χώρα έχει προκαλέσει η νέα είδηση γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη. Το άτυχο θύμα είναι η 29χρονη Τζεβριέ Εδινερλί, που μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης στις 5 Δεκεμβρίου μετά το άγριο ξύλο που έφαγε από τον άνδρα της, ενώ δε κατάφεραν οι γιατροί να την σώσουν και χθες το βράδυ 9 Δεκεμβρίου κατέληξε με βαριά τραύματα. Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη ο σύζυγός της

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ώρες  νωρίτερα βρέθηκε ο δράστης και συνελήφθη από την αστυνομία. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα e-evros.gr, ο σύζυγος της άτυχης νεαρής γυναίκας, που είχε απασχολήσει και κατά το παρελθόν την αστυνομία, καθώς ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών, εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του το μεσημέρι της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξανδρούπολης.

Είχε κολλήσει και κορωνοϊό

Όταν έφτασε στο νοσοκομείο, από τους γιατρούς διαπιστώθηκε πως είχε ρήξη σπλήνας και ήπατος, ενώ στη συνέχεια βρέθηκε θετική και στον κορωνοϊό, κάτι που δεν φαίνεται να γνώριζε ούτε η ίδια όταν πήγε στο νοσοκομείο. Γι’ αυτό και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ Covid. Ο σύζυγός της όταν την πήγε στο νοσοκομείο δήλωσε ψέματα πως η άτυχη γυναίκα είχε πέσει από σκάλα.

Αλεξανδρούπολη

Η αδικοχαμένη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, έδωσε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες, αλλά τελικά η 29χρονη κατέληξε το βράδυ της Πέμπτης 9 Δεκεμβρίου στη Αλεξανδρούπολη.

Δίωξη για ανθρωποκτονία στον 30χρονο δράστη

Πιο συγκεκριμένα, ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε κατά του 30χρονου που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του. Ο κατηγορούμενος έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή και πρόκειται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Ο 30χρονος Καδήρ Ιννάν Ραμαντάνογλου, μουσουλμάνος Ρομά, φέρεται ότι κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, η οποία μετά τον τελευταίο της ξυλοδαρμό έχασε την ζωή της στην Αλεξανδρούπολη.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον 30χρονο, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τον θάνατο της συζύγου του, να έχει συλληφθεί. Υπέμενε «μια αληθινή κόλαση» λέει συγγενής της γυναίκας Σύμφωνα με συγγενή της κοπέλας, ο 30χρονος έκανε συστηματικά χρήση ναρκωτικών ουσιών, ήταν ιδιαίτερα ευέξαπτος και χτυπούσε πολλές φορές την γυναίκα του.

Προσπαθούσε να την αποκόψει από την οικογένεια της, ακόμη και από την ίδια της την μητέρα, προκειμένου να μην μάθουν όσα άσχημα συνέβαιναν εντός της συζυγικής τους εστίας. Ωστόσο κάποια πράγματα ήταν πολύ δύσκολο να κρυφτούν, για παράδειγμα, οι μελανιές σε όλο το σώμα της από τα βάναυσα χτυπήματά του.

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο Καδήρ την χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της Τζεβριέ. Ο 30χρονος συζυγοκτόνος απαγόρευε στην άτυχη γυναίκα να έχει την οποιαδήποτε επαφή και με τους φίλους της. Της είχε απαγορεύσει να έχει κινητό τηλέφωνο και προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments