Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Όταν εμφανίστηκε σε συναυλία χωρίς να φωράει εσώρουχα

Έλενα Παπαρίζου: Όταν εμφανίστηκε σε συναυλία χωρίς να φωράει εσώρουχα
Έλενα Παπαρίζου: Η γνωστή τραγουδίστρια είναι μία από τις ομορφότερες γυναίκες του ελληνικού πενταγράμμου.

Μία από τις ομορφότερες στο ελληνικό πεντάγραμμο είναι η Έλενα Παπαρίζου. Η γνωστή τραγουδίστρια πολλές φορές έχει αναρτήσει στο Instagram πόζες που έχουν προκαλέσει θύελλα like και σχολίων από το ανδρικό κοινό της.

Όταν είχε πει δημόσια πως δεν φοράει εσώρουχο

Όλα ξεκίνησαν σε μία συναυλία που είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν. Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο Χρήστος Μάστορας ανεβαίνοντας στη σκηνή να τραγουδήσει με την Παπαρίζου, τη ρώτησε τι εσώρουχα προτιμάει εκείνη.

Ακολούθησε ένας απίστευτος διάλογος με τα μικρόφωνα ανοιχτά και τους φανς να παρακολουθούν την εξέλιξη της συζήτησης. Εκεί αφού ο Χρήστος άρχισε να αναφέρει χρώματα στη τύχη «πετάχτηκε» ο κιθαρίστας του συγκροτήματος και είπε: «Δεν φοράει». Η Έλενα γελώντας έγνεψε θετικά και είπε ότι αυτή ακριβώς είναι η απάντηση στην ερώτηση που της είχε γίνει πριν λίγο.

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

«Γεννήθηκα στο Boras στις 31 Ιανουαρίου του 1982 και δύο χρόνια αργότερα μετακομίσαμε οικογενειακώς στο Göteborg. Έχω δύο μεγαλύτερα αδέρφια, την Αρετή και τον Κωνσταντίνο. Το 1985 ήταν μια χρονιά ορόσημο για μένα γιατί έφυγα από τη Σουηδία και πήγα στην Αγριά, μια περιοχή λίγο έξω από τον Βόλο για να μείνω με τη θεία μου τη Βησσαρία, τη μεγάλη αδερφή της μαμάς μου, τον θείο μου τον Γιάννη- τον έχασα πριν τρία χρόνια- και τα ξαδέρφια μου, τον Ηλία και τον Κώστα.

Αν και ήμουν πολύ μικρή έχω έντονες αναμνήσεις από εκείνα τα χρόνια. Θυμάμαι την ημέρα που η θεία Βησσαρία μου φόρεσε ένα πολύ όμορφο πουκάμισο και με έβγαλε φωτογραφία έξω από το σπίτι της, το οποίο ήταν γεμάτο λουλούδια. Όπως θυμάμαι το δέμα που μου είχε στείλει η μαμά μου και είχε μέσα ένα κολιέ και βραχιολάκι με καρδούλες. Ένα άλλο πρωί, κοντά στο Πάσχα, αργήσαμε να πάμε εκκλησία γιατί εγώ ήθελα να πάω να δείξω τα καινούργια μου ρούχα που μου είχε στείλει η μαμά από τη Σουηδία», λέει σε συνέντευξη της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments