Αθλητισμός

Forrmula 1: Η επική προσπέραση του Φερστάπεν στον Χάμιλτον

Forrmula 1: Η επική προσπέραση του Φερστάπεν στον Χάμιλτον
Forrmula 1: Νικητής του Γκραν Πρι Αμπού Ντάμπι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής για πρώτη φορά στην καριέρα του, μετά την επική προσπέραση.

Ο Μαξ Φερστάπεν της Forrmula 1 στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Ολλανδός στέφθηκε νικητής του Γκραν Πρι Αμπού Ντάμπι και Παγκόσμιος Πρωταθλητής μετά από επική προσπέραση, αυτήν του Λιούις Χάμιλτον στον τελευταίο γύρο. Forrmula 1

Το χρονικό

Ο Μαξ Φερστάπεν είχε κακή εκκίνηση, ο Λιούις Χάμιλτον τον πέρασε, αλλά μόλις στο δεύτερο γύρο του Grand prix του Άμπου Ντάμπι συνέβη το εξής… Forrmula 1

Ο Μαξ Φερστάπεν προσπάθησε να προσπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον, μπαίνοντας σε μια στροφή, με αποτέλεσμα να αναγκάσει τον Βρετανό πιλότο να βγει εκτός πίστας.

Ο Ολλανδός βρισκόταν πιο μπροστά, όμως ο Χάμιλτον βγήκε εκτός πίστας προσπαθώντας να… αποφύγει τον αντίπαλό του για να μην έχουν επαφή, όμως έκοψε δρόμο με αποτέλεσμα η Red Bull να παραπονεθεί στον παρατηρητή του αγώνα.

Οι αγωνοδίκες όμως θεώρησαν πως ο Βρετανός ωθήθηκε εκτός πίστας κι έτσι του επέτρεψαν να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα του.

Το βίντεο της προσπέρασης στη Forrmula 1:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments