Lifestyle

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στο stage και άναψε φωτιές

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβηκε στο stage και άναψε φωτιές
Έλενα Παπαρίζου: Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής του The Voice ανέβηκε το Σάββατο στο stage του show και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Γεμάτος εκπλήξεις ήταν το επεισόδιο του The Voice, καθώς η Έλενα Παπαρίζου ανέβηκε στο stage και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η φετινή σεζόν του μουσικού διαγωνισμού ήταν εξαιρετική, ενώ οι φωνές που έχουν μείνει είναι πολύ καλές και το μόνο σίγουρο είναι ακόμα και εκείνοι που δεν θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, θα κάνουν σίγουρα καριέρα, αφού έχουν πηγαίο ταλέντο στη μουσική.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι στιγμής έχουμε δει πολλές live εμφανίσεις στο The Voice. Μετά από την εμφάνιση του Πάνου Μουζιυράκη, ήταν η σειρά της Έλενας Παπαρίζου να ανέβει στη σκηνή του The Voice και να μας τραγουδήσει τα νέα της τραγούδια.

Η εμφάνιση της on stage

Με ένα εντυπωσιακό total white look, η Έλενα Παπαρίζου έκλεψε τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας μερικά από τα νέα της τραγούδια, που θα εμπεριέχονται στο καινούριο της άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει, με τον τίτλο “Αποχρώσεις”. Η ίδια προκάλεσε το πιο ζεστό χειροκρότημα του κοινού, το οποίο επί σειρά ετών την στηρίζει.

Μετά από την εμφάνισή της, ο Γιώργος Λιανός ανέβηκε στη σκηνή του σόου και συνεχάρη την Έλενα για την εξαιρετική ερμηνεία της. Ο ίδιος βρήκε το σκουλαρίκι της Έλενας, που της είχε πέσει κάτω και το μάζεψε, λέγοντάς της αστειευόμενος ότι θα το κάνει giveaway στο Instagram.

Ο διάλογος για το Survivor

Αναφορά έγινε και στο επερχόμενο Survivor, καθώς η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε on air ξεκάθαρα ότι δεν θα μπορούσε να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης ούτε λεπτό. Όλο αυτό ξεκίνησε, καθώς ο Γιώργος Λιανός της είπε ότι θα ήταν πολύ όμορφο να ταξίδευε στον Άγιο Δομίνικο για το πάρτι της ένωσης. Η Έλενα είπε ότι το είχε συζητήσει με τους υπόλοιπους κυρίους της κριτικής επιτροπής, οι οποίοι άνετα θα πήγαιναν ως παίκτες στο Survivor.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μαγική Έλενα Παπαρίζου σε αποχρώσεις του κόκκινου σήμερα! Είχες κόκκινα παντού πίσω σου, άρα είσαι με τους Διάσημους».

Γ.Λ.: Άρα είσαι με τους Διάσημους, δεν είσαι με τους Μαχητές…

Ε.Π.: Εσύ πήγες ήδη στην επόμενη εκπομπή ε; Έχεις πάει δηλαδή εκεί, είσαι εκεί;

Γ.Λ.: Είμαι ακόμα στην επόμενη φάση και σκεφτόμουν… τι ωραία που θα ήταν η Έλενα Παπαρίζου στο πάρτι της Ένωσης!

Ε.Π.: Α, νόμιζα ότι ήθελες να πάω να τρέξω και να κάνω αυτά τα άλματα! Να σου πω κάτι; Ποτέ δεν θα μπορούσα να το κάνω

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments