Οδηγός

Πρόγραμμα Συνεργασία: Όλο το χρονοδιάγραμμα υποβολής δηλώσεων

Πρόγραμμα Συνεργασία: Όλο το χρονοδιάγραμμα υποβολής δηλώσεων
Πρόγραμμα Συνεργασία: Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Εργασίας τις ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων για το πρόγραμμα Συνεργασία.

Στη δημοσιότητα έδωσε πριν από λίγες ημέρες το υπουργείο Εργασίας τις ημερομηνίες υποβολής δηλώσεων για το πρόγραμμα Συνεργασία.

Δείτε όλο το χρονοδιάγραμμα

Προθεσμίες υποβολής δηλώσεων για ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

  • Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ για τον Δεκέμβριο (Α’ Φάση), έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση 1-31 Δεκεμβρίου. Θα πρέπει όμως να γνωρίζουν ότι διατηρούν την υποχρέωση να γνωστοποιούν εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση που μπορεί να προκύψει στην οργάνωση του χρόνου εργασίας, γι’ αυτούς τους εργαζόμενους που θα εντάξουν στο μηχανισμό για τον μήνα Δεκέμβριο. Η γνωστοποίηση των όποιων αλλαγών θα γίνει μέσω της υποβολής του εντύπου Ε4 (Πίνακας Προσωπικού – Συμπληρωματικός Ωραρίου).
  • Για το μήνα Νοέμβριο (Β’ Φάση), οι επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αιτήσεις για ένταξη εργαζομένων στο μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, 1-8 Δεκεμβρίου.
  • Για το δίμηνο Σεπτέμβριος – Οκτώβριος, επίσης οι αιτήσεις (Β’ Φάση και Ορθή Επανάληψη), μπορούν να υποβληθούν 1-8 Δεκεμβρίου. Όμως ειδικά γι’ αυτή την περίοδο οι αιτήσεις αφορούν μόνο εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση Β΄ΦΑΣΗΣ και εργαζόμενους οι οποίοι αποκλείστηκαν από τις πληρωμές της Β΄ΦΑΣΗΣ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments