Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία από τραγουδίστρια
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Μία νέα καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πάλι για σεξουαλική παρενόχληση σε τραγουδίστρια.

Μία νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ήδη έχει φύγει από τους Ράδιο Αρβύλα, ενώ το συμβάν έχει ήδη σχολιαστεί, τόσο από τον ANT1, όσο και από το Twitter. Μάλιστα νωρίτερα ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα, πέρα από την υπόθεση του revenge porn υπάρχει και η περίπτωση της τραγουδίστριας Chrysa η οποία σε αναρτήσεις στο Instagram περιγράφει ένα περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν η ίδια ήταν ανήλικη σε beach bar στο οποίο εκείνος έπαιζε μουσική.

Η καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια πήγε στην τουαλέτα και ξαφνικά άκουσε την πόρτα να ανοίγει με την ίδια να τον αντικρίζει σοκαρισμένη και εκείνον να της απαντά «ωχ, μπερδεύτηκα».

Η τραγουδίστρια υποστηρίζει στις αναρτήσεις της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος στη συνέχεια της έκανε ερωτήσεις οι οποίες είχαν χυδαίο περιεχόμενο όταν είδε ότι εκείνηε είχε απαντήσει στα πρώτα ερωτήματά του.

«Στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμη και μπροστά στους φίλους μου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του που ήμουν ανήλικη και δεν θα μπορούσαμε να… «περάσουμε καλά» περνώντας από μπροστά μου και λέγοντας “πολύ κρίμα”».

Η τραγουδίστρια στην καταγγελία της αναφέρει, τέλος, ότι με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο συναντήθηκε και στην εκπομπή του «και καθώς με αναγνώρισε απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια. Αν δείτε το βίντεο της εκπομπής θα καταλάβετε στην αρχή πόσο άβολα αισθάνεται που πρέπει να μου πάρει συνέντευξη».

Η καταγγελία της τραγουδίστριας

Η συγγνώμη του Παναγιωτόπουλου

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος προέβη σε γραπτή δήλωση, μέσω της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», στην οποία αναφέρει τα εξής: «Έκανα μια απαράδεκτη πράξη, εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν με είχε βλάψει. Έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς καμία πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν.”

Συνεχίζει λέγοντας: “Ήταν μια τεράστια απερισκεψία, η χειρότερη που έχω κάνει ποτέ και αντιμετωπίζω τις συνέπειες. Το μετάνιωσα πικρά και ειλικρινά, μάλιστα δεν περνάει ούτε μια μέρα έως και σήμερα που να μην το μετανιώνω. Ζήτησα συγγνώμη από το εν λόγω πρόσωπο και επανόρθωσα εμπράκτως χωρίς να θεωρώ ότι η μεταμέλειά μου εκμηδενίζει την απαξία της πράξης μου.

Τώρα ζητώ συγγνώμη και δημοσίως. Επίσης, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους-συναδέλφους μου στην εκπομπή που συμπαρουσιάζω, οι οποίοι δεν είχαν ιδέα για το ατόπημά μου αυτό, και τους έφερα σε πολύ δύσκολη θέση. Στο εξής απέχω από την εκπομπή θέλοντας να τους απαλλάξω από αυτή τη δύσκολη θέση. Μεταμελήθηκα ειλικρινά, και δεν μπορώ παρά να ζητήσω για άλλη μια φορά συγγνώμη από τα βάθη της καρδιάς μου από το πρόσωπο που προσέβαλα».

Σάλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο σάλος για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (13/12), όταν αποκαλύφθηκε η εμπλοκή του σε υπόθεση revenge porn. Η εκπομπή της Δευτέρας (13/12) προβλήθηκε και ολοκληρώθηκε σε φορτισμένο κλίμα, με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και να μην θυμίζουν σε τίποτα την παρέα που συντροφεύει εδώ και πολλά χρόνια τα βράδια των τηλεθεατών.

Μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης στο φινάλε της εκπομπής, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ακόμα και να σταματήσει η προβολή της. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως πρέπει να παρθούν αποφάσεις, καθώς δεν γίνεται να συνεχιστεί το Ράδιο Αρβύλα με αυτό το κλίμα, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» κάτι. Όπως είπε, η τρέχουσα εβδομάδα έτσι κι αλλιώς θα ήταν η τελευταία πριν τα Χριστούγεννα που η εκπομπή θα προβαλλόταν κανονικά, συνεπώς με το νέο έτος θα έχουμε την οριστική απάντηση για το αν θα «κοπεί» ή όχι το Ράδιο Αρβύλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments