Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έκρηξη» οργής στα social media – Στο στόχαστρο και η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα»

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έκρηξη» οργής στα social media – Στο στόχαστρο και η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα»
Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Έκρηξη» οργής στα social media - Στο στόχαστρο και η παρέα των «Ράδιο Αρβύλα»

Κύμα οργής έχει ξεσπάσει στα social media μετά τη δημοσιοποίηση με τον πλέον επίσημο τρόπο της δικαστικής διαμάχης του Στάθη Παναγιωτόπουλου με μία γυναίκα η οποία τον κατηγορεί για εκδικητικό πορνό. Αποτέλεσμα ήταν η άμεση απομάκρυνσή του από την τηλεοπτική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» με τον παρουσιαστή της Αντώνη Κανάκη να «αδειάζει» τον πρώην συνεργάτη του και να δηλώνει προδομένος από την συμπεριφορά του και τη στάση του, ξεκαθαρίζοντας ότι ούτε ο ίδιος, ούτε οι υπόλοιποι της παρέας γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση. Παράλληλα εξέφρασε τη συμπαράστασή του στην καταγγέλλουσα.

Η έναρξη της εκπομπής και η απόφαση Κανάκη

Σχετική ανακοίνωση έκανε και ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, εξαίροντας την απόφαση του παρουσιαστή να βάλει άμεσα τέλος στη συνεργασία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Ξέσπασμα στο Twitter

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα -αλλά και ώρες πριν- στα social media επικρατεί ο κακός χαμός. Το hashtag #σταθης_παναγιωτοπουλος είναι πρώτο trend, ενώ ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως τα δύο επόμενα είναι τα #radioarvyla και #Κανακη.

Στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τα σχόλια ξεχειλίζουν από οργή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ενώ πάρα πολλοί επικρίνουν ανοιχτά και την εκπομπή, λέγοντας πως δεν πιστεύουν ότι δεν γνώριζαν τίποτα…

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά….

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments