Ελλάδα

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες για εκδικητικό πορνό

Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες για εκδικητικό πορνό
Τέλος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος από τους «Ράδιο Αρβύλα» μετά τις καταγγελίες για «revenge porn»

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου από το «Ράδιο Αρβύλα» ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης, στην έναρξη της εκπομπής το βράδυ της Δευτέρας.

Ο κεντρικός παρουσιαστής εμφανώς εκνευρισμένος, δεν δίστασε να εκφράσει την απογοήτευσή του από τη στάση του πρώην συνεργάτη του, δηλώνοντας προδομένος από το γεγονός ότι δεν γνώριζαν τίποτα για τα όσα είχαν συμβεί. Επίσης δήλωσε τη συμπαράστασή του στην κοπέλα που έκανε τις καταγγελίες.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής

Τι συνέβη

Προηγήθηκαν διαδικτυακές αποκαλύψεις ότι ο εκ των συμπαρουσιαστών της εκπομπής φέρεται να είχε αναρτήσει βίντεο και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο σε γνωστή ιστοσελίδα πορνογραφίας, με πρωταγωνίστρια πρώην σύντροφό του, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας. Όπως αναφέρει η δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαράχθηκε στο Twitter από τον χρήστη «Γκέι Καγκουρό», ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σκληρή ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον πρώην «Ράδιο Αρβύλα»

Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments