Ελλάδα

Θεμιστοκλέους: Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός

Θεμιστοκλέους: Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός
Θεμιστοκλέους: Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας εξέφρασε τα συλληπητήρια του στον Γιώργο Τράγκα αναφερόμενος και στον εμβολιασμό.

Ο Μάριος Θεμιστοκλέους μίλησε σχετικά με τον εμβολιασμό των παιδιών 5-11 ετών. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως η πλατφόρμα για το ραντεβού του εμβολιασμού των παιδιών είναι ήδη ανοιχτή από την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ οι εμβολιασμοί ξεκινούν την Τετάρτη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γενικός Γραμματέας μεταξύ των όσων ανέφερε, μίλησε και για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος έδωσε μάχη με τον κορονοϊό. Ειδικότερα, μιλώντας το πρωί της Τρίτης (14/12) στο MEGA, ανέφερε «Διάφορες φωνές που υπήρχαν και εξακολουθούν να υπάρχουν, ορισμένες φορές και στα όρια της καθόλου σοβαρότητας, στοιχίζουν ζωές», σημείωσε μεταξύ άλλων.

“Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός”

«Απόψεις που είτε παίρνουν πολιτική χροιά είτε οφείλονται σε βαθύτερα κοινωνικά, πολιτιστικά και θρησκευτικά ζητήματα. Η στιγμή μπροστά στον κορονοϊό είναι η ζωή και ο θάνατος, και αυτό φαίνεται με τραγικό τρόπο και στα δημόσια πρόσωπα στις ζωές που χάνονται σε καθημερινή βάση», είπε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

«Ο μόνος τρόπος να ξεφύγουμε από την πανδημία είναι ο εμβολιασμός», πρόσθεσε, εκφράζοντας τα βαθιά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον Τράγκα

Ο Γιώργος Τράγκας νοσηλευόταν με κορονοϊό από τις 4 Δεκεμβρίου, ενώ λίγο αργότερα κρίθηκε απαραίτητη του η εισαγωγή του σε ΜΕΘ. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, υπέστη έμφραγμα και ακολούθησε πνευμονικό οίδημα με το οξυγόνο του να πέφτει στο 84, ενώ στη συνέχεια ανέβηκε στο 88-89.

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του νοσοκομείου «Σωτηρία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments