Διεθνή

ΗΠΑ: Οικογενειακή φωτογραφία βρέθηκε 200 χιλιόμετρα από το σπίτι που χτύπησε ανεμοστρόβιλος

ΗΠΑ: Οικογενειακή φωτογραφία βρέθηκε 200 χιλιόμετρα από το σπίτι που χτύπησε ανεμοστρόβιλος
ΗΠΑ: Οικογενειακή φωτογραφία, η οποία παρασύρθηκε όταν σπίτι χτυπήθηκε από τους ανεμοστρόβιλους ”διένυσε” πάνω από 200 χιλιόμετρα.

Οικογενειακή φωτογραφία, η οποία παρασύρθηκε όταν σπίτι χτυπήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου από έναν από τους ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ, διεσώθη και ταξίδεψε πάνω από 200 χιλιόμετρα, παρασυρόμενη από τον άνεμο και τους τυφώνες.

Βγαίνοντας προχθές Σάββατο 11 Δεκεμβρίου το πρωί από το σπίτι της, στην πόλη Νιου Όλμπανι στις ΗΠΑ, στην πολιτεία Ιντιάνα, η Κέιτι Πόστεν παρατήρησε ένα μικρό κομμάτι χαρτί πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Όταν το σήκωσε από το δρόμο, επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για μία ασπρόμαυρη φωτογραφία. ΗΠΑ

Φωτογραφία του 1942 ταξίδεψε τόσο μακριά

Στην φωτογραφία παρατηρούμε μια λευκή γυναίκα που φοράει φουστάνι με ρίγες κι έχει ένα μικρό αγόρι στην αγκαλιά και από πίσω έχει γραφτεί η σημείωση «Γκέρτι Σουότσελ + Τζ. Ντ. Σουότσελ, 1942».

Η κυρία Πόστεν αποφάσισε να αναρτήσει τη φωτογραφία στους λογαριασμούς της σε Twitter και Facebook, με την επιθυμία πως έτσι θα βρει τους ιδιοκτήτες της.

Το μήνυμά της, που κοινοποιήθηκε παγκοσμίως, προέτρεψε να επικοινωνήσει μαζί της οικογένεια από τη Ντόσον Σπρινγκς, πόλη στο Κεντάκι που εν μέρει καταστράφηκε από τους ανεμοστρόβιλους.

Η φωτογραφία επέστρεψε στους ιδιοκτήτες

Μέλος της οικογένειας, των Σουότσελ, αναγνώρισε τη φωτογραφία και τα πρόσωπα σε αυτήν. «Ουάου. Σκέψου πόσο μακριά έφτασε. Πρόκειται για φωτογραφία των παππούδων του πατέρα μου», σχολίασε ο Κόουλ Σουότσελ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook.

Σε ευθεία γραμμή, η Ντόσον Σπρινγκς απέχει κάπου 210 χιλιόμετρα από τη Νιου Όλμπανι· με το αυτοκίνητο, κάπου 270. Πρόκειται άλλωστε για πόλεις σε διαφορετικές πολιτείες.

Η κυρία Πόστεν διαβεβαίωσε πως ο σκοπός της είναι να επιστρέψει τη φωτογραφία στην οικογένεια Σουότσελ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments