Video

GNTM: Αυτοί είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον μεγάλο τελικό

GNTM: Αυτοί είναι οι τρεις διαγωνιζόμενοι που πέρασαν στον μεγάλο τελικό
GNTM: Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Κυβέλη κι η Ειρήνη έφτασαν στην τελική τετράδα του ριάλιτι κι έβαλαν τα δυνατά τους για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Σε ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα  έγινε μία από τις τελευταίες αποχωρήσεις στο GNTM 4 πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή του φαντασμαγορικού σόου. Ποια είναι τα τρία μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο του μεγάλου νικητή.

Μετά από ένα πλατό αποχώρησης με εντάσεις και κατηγορίες, ένα μοντέλο αποχώρησε ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του GNTM. Η Όλγα, ο Κωνσταντίνος, η Ειρήνη και η Κυβέλη, είναι τα μοντέλα που βρέθηκαν στον ημιτελικό και έβαλαν τα δυνατά τους, προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στον μεγάλο τελικό που θα δούμε στους δέκτες μας στις 20 Δεκεμβρίου μέσα από τη συχνότητα του Star. GNTM

Η Ειρήνη είναι εκτός τελικού

Η φωτογράφιση έκρυβε παγίδες και δυσκολίες με τα μοντέλα να συμμετέχουν ταυτόχρονα σε όλες τις φωτογραφήσεις και στόχο να “κλέψουν” την παράσταση από του συμπαίκτες τους.

Έντονα φορτισμένο ήταν το κλίμα στον ημιτελικό, με την Ειρήνη να είναι αυτή που βρέθηκε τελικά εκτός του μεγάλου τελικού, αφήνοντας “αιχμές” κατά της στάσης της Όλγας και του Κωνσταντίνου, που σύμφωνα με όσα είπε κινήθηκαν στρατηγικά και την επισκίασαν στη φωτογράφησή της.

GNTM

Γιατί ο Δημήτρης Σκουλός εμφανίστηκε στο πλατό με μάσκα

Στο πλατό του ημιτελικού βρέθηκαν τρεις από τους τέσσερις κριτές, με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου να απουσιάζει, κάτι που δημιούργησε ανησυχία στους διαγωνιζόμενους. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί, όμως, τους καθησύχασε πως είναι καλά και σύντομα θα μάθουν τι ακριβώς έχει συμβεί.

Ο Δημήτρης Σκουλός παράλληλα, εμφανίστηκε με μάσκα και εξήγησε αμέσως στα μοντέλο τον λόγο.

Ο φωτογράφος, στη συνέχεια τους εξήγησε: “Λόγω της έξαρσης προτιμώ να προφυλάσσομαι γιατί έχω και ένα νεογέννητο σπίτι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments