Ελλάδα

Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»

Γιάννης Σερβετάς: «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω»
Γιάννης Σερβετάς: Ο γνωστός συμπαρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα μίλησε σχετικά με τις καταγγελίες που βγήκαν στο φως για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σάλος έχει προκληθεί με την υπόθεση διαρροής πορνογραφικού υλικού από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Αξίζει να υπενθυμιστεί πως ήδη έχει φύγει από τους Ράδιο Αρβύλα, ενώ το συμβάν έχει ήδη σχολιαστεί, τόσο από τον ANT1, όσο και από το Twitter. Μάλιστα νωρίτερα ζήτησε και δημόσια συγγνώμη για το συμβάν.

Από την άλλη οι παρουσιαστές της σατιρικής εκπομπής δηλώνουν σοκαρισμένοι από το γεγονός.  Σοκαρισμένος παραμένει ο Γιάννης Σερβετάς, όπως και όλη η υπόλοιπη ομάδα της εκπομπής Ράδιο Αρβύλα, μετά την αποκάλυψη πως ο πρώην συνεργάτης τους, Στάθης Παναγιωτόπουλος προχώρησε στην δημοσίευση βίντεο και φωτογραφιών σεξουαλικού περιεχομένου της πρώην συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεση της.

“Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι”

«Δεν έχω να σας πω τίποτα, παιδιά. Δυο μέρες τώρα τα λέμε. Δεν έχουμε να πούμε τίποτε άλλο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει, είμαστε σοκαρισμένοι. Αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Τα είπαμε όλα… Δεν έχω να πω κάτι άλλο… Μιλάμε δύο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση. Τα είπαμε όλα». «Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό. Δεν το έχω… και μου βγαίνει σε θυμό. Ευχαριστώ, να είστε καλά» συμπλήρωσε ο Γιάννης Σερβετάς.

Τι αναφέρει η καταγγέλουσα

Η 30χρονη σήμερα γυναίκα, συγκλονίζει με τα λόγια της: «Ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν ήταν ειλικρινής. Δηλαδή η συγνώμη ήταν προσχηματική, απλώς για να με επηρεάσει για να γλιτώσει. Μετά ανέβασε κι άλλα βίντεο και σε εμένα κάποια στιγμή μου μπήκαν σκέψεις για να δώσω τέλος στη ζωή μου. Δεν είναι η μόνο η ντροπή που νιώθεις αλλά και η προδοσία που ένιωσα απ’ αυτόν τον άνθρωπο που εμπιστευόμουν. Με στεναχώρησε πάρα πολύ η προδοσία του και όλα αυτά που έκανε πίσω από την πλάτη μου. Αυτό δεν μπορώ να το διαχειριστώ ακόμη και τώρα», είπε.

Οι «Ράδιο Αρβύλα» και η επικοινωνία

Όταν ερωτήθηκε, εάν επικοινώνησε με τους συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» απάντησε: «Οι ίδιοι δεν ήξεραν. Και ο ίδιος μου είπε ότι δεν ήξεραν κάτι. Δεν ήξερε κανείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αντώνης Κανάκης εκφράζοντας το σύνολο των συντελεστών αποκάλυψε ότι η κοπέλα δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί τους, κάτι που σημείωσαν ότι έπρεπε να γίνει εξαρχής, ωστόσο την κάλεσαν από τον τηλεοπτικό αέρα να επικοινωνήσει μαζί τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments