Lifestyle

Σάσα Μπάστα: «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»

Σάσα Μπάστα: «Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι»
Σάσα Μπάστα: «Εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν όχι να το αφήνω για αργότερα να με έχει προσβάλει».

Οργισμένη  ήταν η Σάσα Μπάστα με την Χριστιάνα Σμαραγδή στην Φάρμα, καθώς τής είπε πως μιλά πολύ κι ότι αν κέρδιζε η ομάδα της δεν θα μιλούσε καθόλου. Σάσα Μπάστα

«Θέλω να λύνω κατευθείαν τα θέματα»

«Εγώ είμαι ένας χαρακτήρας που όταν συμβαίνει κάτι θέλω να το λέω στον άλλο κατευθείαν με έχει προσβάλει. Στη συζήτηση μπήκε στη μέση και η Αναστασία, το χαμομηλάκι και ξαφνικά είδα μία επίθεση. Γιατί κάνεις επίθεση στη Χριστιάννα μου λέει; Όλο εντάσεις δημιουργείς, απλά δεν ασχολούνται μαζί σου και δεν συνεχίζεται ο καβγάς. Θα της χώσω μία και θα βρεθεί απέναντι. Μια εβδομάδα δεν έχω ακούσει ούτε γεια και ξαφνικά κάνει επίθεση» ανέφερε θυμωμένη η Σάσα Μπάστα.

Σάσα Μπάστα: Ο αξέχαστος χορός της

Όταν θα δείτε την Σάσα Μπάστα πραγματικά θα μείνετε με το στόμα ανοικτό, αφού η παίκτρια της Φάρμας είναι αγνώριστη με ένα ωραίο, καθαρό πρόσωπο σαφώς καλύτερη συγκριτικά με το τώρα που την βλέπουμε μέσα από το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Και επειδή δεν μπορούμε να μην θυμόμαστε την εμφάνισή της σε εκπομπή του πρωήν καναλιού Alter που ξεσήκωσε τους τηλεθεατές με τον χορό, της βρήκαμε το παρακάτω βίντεο και σας το δείχνουμε.

Σάσα Μπάστα

Με ένα καλλίγραμμο σώμα και χωρίς όλες αυτές τις προσθετικές επεμβάσεις, κατάφερνε να τραβάει όλα τα βλέμματα και να την κοιτάζουν με το στόμα ανοικτό και ταυτόχρονα να μοιράζει  εγκεφαλικά σε θεατές με τον καυτό χορό της.

Ειδικά όταν η Σάσα σηκώθηκε για να χορέψει στους ρυθμούς του Παναγιώτη Ραφαηλίδη εκεί έγινε ο μεγάλο ντόρος.Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε και εσείς είναι εκπληκτικό και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα στο ριάλιτι του ΑΝΤ1!

Ο καυτός χορός της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments