Ελλάδα

Πετρούπολη: Ελεύθερος με όρους ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου

Πετρούπολη: Ελεύθερος με όρους ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου
Ελεύθερος με δύο περιοριστικούς όρους ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου στην Πετρούπολη

Με δύο περιοριστικούς όρους αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγοριού, μέσα στο νηπιαγωγείο στην Πετρούπολη.

Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ο περιορισμός της εξόδου από τη χώρα, αλλά του απαγορεύεται και να προσεγγίζει το νηπιαγωγείο, όπου φέρεται να συνέβησαν όλα.

Κατά την απολογία του ο νηπιαγωγός αρνήθηκε τα όσα του καταλογίζονται.

Η καταγγελία του πατέρα του 4χρονου

Την καταγγελία έκαναν στην αστυνομία οι γονείς του παιδιού, όταν επέστρεψε στο σπίτι και τους διηγήθηκε τι είχε συμβεί.

«Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου «Μαμά πήγα στο μπάνιο”. «…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο». «Με πήγε ο κύριος …, μαμά». «Ο κύριος …;». Εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει «με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει διάφορα … » ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο πατέρας απευθύνθηκε τόσο στις αρχές, όσο και στο  «Χαμόγελο του παιδιού», ώστε να τον βοηθήσουν στις περαιτέρω κινήσεις του, αλλά προέβη σε καταγγελία και στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο μικρός, εξετάστηκε ιατροδικαστικά στη μονάδα φροντίδας για την ασφάλεια των παιδιών, στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν επιβεβαιώνονται απόλυτα ιατροδικαστικά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments