Ελλάδα

Λεωφόρος Κηφισού: «Φως» στο μυστήριο με τις 3.500 σφαίρες στον δρόμο

Λεωφόρος Κηφισού: «Φως» στο μυστήριο με τις 3.500 σφαίρες στον δρόμο
Λεωφόρος Κηφισού: «Φως» στο μυστήριο με τις 3.500 σφαίρες στον δρόμο

Απαντήσεις δόθηκαν τελικά στην περίεργη υπόθεση που αναστάτωσε την Πέμπτη, τις αρχές αλλά και διερχόμενους οδηγούς, όταν βρέθηκαν 3.500 σφαίρες στο οδόστρωμα επί της Λεωφόρου Κηφισού, στο ύψους του Κολωνού

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, το πρωί της Πέμπτης μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών, δηλώνοντας πως κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί, απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Πρωινές ώρες της 14-12-2021, μετά από κλήση στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), μετέβησαν στη Λ. Κηφισού στην Αθήνα και διαπίστωσαν στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος, διασπορά μεγάλου αριθμού φυσιγγίων πυροβόλου όπλου.

Τα φυσίγγια περισυλλέγησαν και κατασχέθηκαν.

Μεσημβρινές ώρες σήμερα (16-12-2021), μετέβη αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού ημεδαπός ιδιοκτήτης καταστήματος εμπορίας όπλων και πυρομαχικών και δήλωσε ότι πρωινές ώρες της 14-12-2021, κατά τη μεταφορά με αυτοκίνητο σε κατάστημά του, χωρίς να το αντιληφθεί απώλεσε συσκευασίες με αριθμό φυσιγγίων.

Για το ανωτέρω συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και από το Τμήμα Ασφαλείας Κολωνού σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments