Πολιτική

Εντολή Θεοδωρικάκου: Μέχρι το τέλος η έρευνα για τους αυτόκλητους προστάτες

Εντολή Θεοδωρικάκου: Μέχρι το τέλος η έρευνα για τους αυτόκλητους προστάτες
Εντολή Θεοδωρικάκου: O Βαγγέλης Παπαδημητρίου στο άρθρο του στο pagenews.gr γράφει για την έρευνα που γίνεται για τους αυτόκλητους προστάτες.

Η υπόθεση των αυτόκλητων που παρανομούν δήθεν προστατεύοντας τους πολίτες έχει μπει στο στόχαστρο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Τάκης Θεοδωρικάκος έχει δώσει εντολή να διερευνηθεί κύκλωμα που έχει στηθεί υπό τη μορφή οργάνωσης. Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες της ΕΛΑΣ, διερευνούν και παρακολουθούν κάθε κίνηση που εκδηλώνεται ακόμη και με το μανδύα της απλής αντίδρασης. «Οποιαδήποτε  αντίδραση θα ψάχνεται στο βάθος της. Η εντολή είναι συγκεκριμένη», λένε αστυνομικές πηγές, χωρίς, όμως, για ευνόητους λόγους, να δίνουν περισσότερες πληροφορίες.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έχει δώσει εντολή στον υφιστάμενο του, Λευτέρη Οικονόμου, να μεταβεί στη Βόρειο Ελλάδα και να ηγηθεί των ερευνών. Η συγκεκριμένη περιοχή φαίνεται πως έχει προκαλέσει ποικιλοτρόπως τις αστυνομικές αρχές. Θεοδωρικάκος

Οργανωμένες ομάδες

Οι πληροφορίες που συγκεντρώνει η ΕΛΑΣ, θα καταδείξουν και το μέγεθος των παράνομων πράξεων αλλά κυρίως τη μέθοδο που έχει οργανωθεί. Πολλοί πιστεύουν πως πίσω από αυτές τις αντιδράσεις υπάρχουν και ακροδεξιά στοιχεία που επιδιώκουν να εκμεταλλευθούν το φόβο των πολιτών, για τη πανδημία. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για παρακράτος που στοχεύει στη πλήρη διάλυση της κοινωνίας, μέσω κλίματος άρνησης και μηδενισμού της δημόσιας υγείας και προστασίας των πολιτών.

Ο ίδιος, σε συνομιλητές του, εξέφραζε την απόφαση του, «να φτάσει  μέχρι το τέλος και να στείλει στη δικαιοσύνη όσους από το παρακράτος της παράνοιας του φανατισμού και της διατάραξης της κοινωνικής συνοχής συνεχίσουν να παρανομούν».

Στην Αστυνομία εκτιμάται πως υπάρχουν οργανωμένες ομάδες. Αυτό που ερευνάται προσώρας είναι αν η κάθε ομάδα έχει επικοινωνία με τις υπόλοιπες και έχει δημιουργηθεί μια ευρύτερη παρακρατική οργάνωση.

Η όλη υπόθεση λαμβάνει ευρύτερες διαστάσεις.

Ειδικά με το εκρηκτικό μείγμα δέλτα/όμικρον που φαίνεται πως αντιμετωπίζει, πλέον και η χώρα μας. Ο Τακης Θεοδωρικάκος, ειδικά για τη περίοδο των εορτών έχει δώσει εντολή σε 8 χιλιάδες αστυνομικούς να βρίσκονται καθημερινά στους δρόμους αυστηροποιώντας τα μέτρα προστασίας. Οι έλεγχοι έχουν ήδη ξεκινήσει σε όλους τους χώρους που συγκεντρώνονται πολίτες ακόμη και στους εξωτερικούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments