Video

Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε φλούδες πορτοκαλιού στα παπούτσια μας

Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε φλούδες πορτοκαλιού στα παπούτσια μας
Ένα περίεργο τρικ για να κρατήσετε τα παπούτσια σας χωρίς οσμές τώρα στην εποχή του χειμώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο youtube  βίντεο που δείχνει λεπτομερώς τον σωστό τρόπο. 

Ένα περίεργο τρικ για να κρατήσετε τα παπούτσια σας χωρίς οσμές τώρα στην εποχή του χειμώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε στο youtube  βίντεο που δείχνει λεπτομερώς τον σωστό τρόπο.  Μάλιστα, ο τρόπος που θα σας λύσει τα χέρια δεν είναι τίποτε άλλο,  από φλούδες πορτοκαλιού. 

Άλλωστε, οι φλούδες του συγκεκριμένου φρούτου δεν μπορούν να καταναλωθούν σαν φαγώσιμο και πάντα περισσεύουν και τις πετάμε, τώρα με την ανάπτυξη της τεχνολογίας υπάρχουν στο διαδίκτυο κάποια τρομερά κόλπα που είναι ικανά να σας βοηθήσουν με καθημερινά πράγματα μέσα στο σπίτι, ειδικά τώρα που οι περισσότεροι περνούμε πολλές ώρες, λόγω της πανδημίας. Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε φλούδες πορτοκαλιού στα παπούτσια μας

Πως να κάνετε να μην μυρίζουν τα παπούτσια σας

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την αποθήκευση παπουτσιών που βρωμάνε στην ντουλάπα. Πριν τα αφήσετε, τοποθετήστε ένα φακελάκι γεμάτο με φλούδες πορτοκαλιού σε κάθε παπούτσι. Οι φλούδες θα απορροφήσουν τη μυρωδιά και θα κρατήσουν τα παπούτσια σας να μυρίζουν φρέσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Για να φτιάξετε ένα πορτοκαλί κερί, κόψτε το πορτοκάλι στη μέση και αφαιρέστε το μεσαίο μέρος, αφήνοντας το στέλεχος ανέπαφο. Γεμίστε τη φλούδα με λάδι της επιλογής σας. Φροντίστε να αφήσετε μερικά εκατοστά από την κορυφή του στελέχους καθώς θα χρησιμεύσει ως φυτίλι σας.

Πως να κάνετε το ψυγείο σας να μυρίζει όμορφα

Ένα δύσοσμο ψυγείο και ο κάδος σκουπιδιών θα μπορούσε να κάνει οποιονδήποτε να χάσει την όρεξή του. Μπορείτε να διατηρήσετε το ψυγείο σας να μυρίζει φρέσκο ​​για μέρες μόνο με μισό πορτοκάλι! Γεμίστε μια φλούδα πορτοκαλιού με αλάτι και βάλτε τη σε ένα μπολ. Τοποθετήστε το μπολ στο ψυγείο και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του. Ο απίστευτος λόγος που πρέπει να βάζουμε φλούδες πορτοκαλιού στα παπούτσια μας

Οι φλούδες πορτοκαλιού είναι τέλεια φυσικά καθαριστικά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σχεδόν για οτιδήποτε. Προσθέστε φλούδες πορτοκαλιού σε ένα μπουκάλι ξύδι και φυλάξτε το για μερικές εβδομάδες στο ψυγείο. Ανακινήστε το περιστασιακά. Όταν είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε, μεταφέρετε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε δάπεδα, παράθυρα και άλλους τύπους επιφανειών.

Αναλυτικά το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments