Ελλάδα

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Επιστροφή στην Αθήνα της πτήσης για Ηράκλειο, λόγω θυελλωδών ανέμων

Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Επιστροφή στην Αθήνα της πτήσης για Ηράκλειο, λόγω θυελλωδών ανέμων
Κακοκαιρία «Κάρμελ»: Επιστροφή στην Αθήνα της πτήσης για Ηράκλειο, λόγω θυελλωδών ανέμων - Δεμένα και τα πλοία στα λομάνια

Αεροπλάνο με προορισμό το Ηράκλειο επιστρέφει στην Αθήνα λόγω των θυελλωδών ανέμων από την πνέουν εξαιτίας της κακοκαιρίας «Κάρμελ» η οποία χτυπά τη χώρα μας τις τελευταίες ώρες.

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούν πάνω από το αεροδρόμιο «Νίκος Καζανζάκης» δεν επέτρεψαν στον πιλότο να προσγειώσει το αεροσκάφος, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr.

Το αεροπλάνο εκτελούσε την πτήση Αθήνα-Ηράκλειο.

Απαγόρευση απόπλου

Η κακοκαιρία που πλήττει από χθες όλη τη χώρα έχει κύρια χαρακτηριστικά τις χαμηλές θερμοκρασίες, τις χιονοπτώσεις και τους πολύ θυελλώδεις ανέμους που τοπικά φτάνουν και τα 9 μποφόρ.

Ήδη υπάρχει απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια της Αττικής. Τα πλοία δεν φεύγουν από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου,, ενώ τα δρομολόγια για Αργοσαρωνικό εκτελούνται μόνο με κλειστού τύπου.

Οι επιβάτες που είχαν προγραμματίσει για σήμερα ή αύριο να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία προκειμένου να ενημερώνονται για τις αλλαγές και τις τροποποιήσεις των δρομολογίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments