Διεθνή

Αυστραλία: Στην κορυφή των charts το κελάηδημα απειλούμενων πουλιών

Αυστραλία: Στην κορυφή των charts το κελάηδημα απειλούμενων πουλιών
Αυστραλία: Μία έκπληξη έκρυβαν τα φετινά μουσικά charts καθώς ένα άλμπουμ με το κελάηδημα πουλιών κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του top5.

Μία απρόσμενη έκπληξη έκρυβαν τα φετινά μουσικά charts στην Αυστραλία, καθώς ένα μη αναμενόμενο άλμπουμ με το κελάηδημα απειλούμενων πουλιών κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των top5. Αυστραλία

Συγκεκριμένα είναι το άλμπουμ ”Songs of Disappearance”, το οποίο όπως μεταδίδει το BBC, κατάφερε να εκτοπίσει διάσημους καλλιτέχνες, όπως οι Abba, ο The Weeknd και η Mariah Carey.

Περιέχει τραγούδια από 53 απειλούμενα είδη της Αυστραλίας

Το άλμπουμ φτιάχτηκε  από την οργάνωση BirdLife Australia και περιέχει τραγούδια από 53 απειλούμενα είδη της Αυστραλίας.

Τις ηχογραφήσεις επιμελήθηκε ο ορνιθολόγος Ντέιβιντ Στιούαρτ, ένας επίμονος καταγραφέας άγριων ζώων, που έχει περάσει περισσότερα από 30 χρόνια συλλέγοντας ήχους που ακούγονται συχνά από την άγρια ​​φύση της Αυστραλίας.

Ορισμένα από τα πουλιά που ακούγονται «μπορεί να μην επιζήσουν αν δεν ενωθούμε για την προστασία τους» δήλωσε ο Πολ Σάλιβαν της BirdLife Australia στο The Music Network.

Αυστραλία: Το άλμπουμ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments