Lifestyle

Αντέλ και Εντ Σίραν υποψήφιοι για τέσσερα BRIT Awards

Αντέλ και Εντ Σίραν υποψήφιοι για τέσσερα BRIT Awards

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
BRIT Awards: Τον περασμένο μήνα οι διοργανωτές έκαναν γνωστό ότι θα απονέμουν «φυλετικά ουδέτερα» βραβεία

Η Αντέλ και ο Εντ Σίραν, με τέσσερις υποψηφιότητες ο καθένας, διεκδικούν τα περίβλεπτα βραβεία BRIT Awards για το 2022, όπως ανακοίνωθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Οι ράπερ Ντέιβ και Λιτλ Σιμζ έχουν επίσης τέσσερις υποψηφιότητες σε αυτή τη λίστα των κορυφαίων καλλιτεχνών της χρονιάς που πέρασε όπου, για πρώτη φορά, καταργήθηκαν οι κατηγορίες για τον καλύτερο «άνδρα» ή «γυναίκα» μουσικό.

Τον περασμένο μήνα οι διοργανωτές έκαναν γνωστό ότι θα απονέμουν «φυλετικά ουδέτερα» βραβεία σε Βρετανούς και διεθνείς καλλιτέχνες οι οποίοι πλέον διεκδικούν τα βραβεία του «καλλιτέχνη της χρονιάς» ή του «διεθνούς καλλιτέχνη της χρονιάς», ανεξαρτήτως φύλου.

Η Αντέλ, που βρίσκεται στην κορυφή των τσαρτ με το νέο άλμπουμ «30», διεκδικεί τα βραβεία του καλύτερου άλμπουμ, καλύτερου καλλιτέχνη και καλύτερου τραγουδιού για το Easy On Me. Στην κατηγορία του καλύτερου άλμπουμ και του καλλιτέχνη της χρονιάς θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον συνθέτη-τραγουδιστή Σαμ Φέντερ.

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.