Lifestyle

Χριστίνα Ορφανίδου: Μας έβγαλε τα μάτια με το μπούστο της

Χριστίνα Ορφανίδου: Μας έβγαλε τα μάτια με το μπούστο της
Χριστίνα Ορφανίδου: Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας.

Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother», Χριστίνα Ορφανίδου, κατάφερε για ακόμη μία φορά να κεντρίσει τα βλέμματα της δημοσιότητας, αυτή τη φορά με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram όπου έκανε ζουμ, στο «δυνατό της σημείο».

Να σημειωθεί πως η Χριστίνα Ορφανίδου, έχει σε ουκ ολίγες περιπτώσεις προκαλέσει «χαμό» στο Instagram με το τι δημοσιεύει. Η μελαχρινή που τάραξε τα νερά του Μεγάλου Αδερφού, πόζαρε ξανά πριν λίγο καιρό με την καλή της φίλη Σοφία Δανέζη, με τη λήψη εστιάζει στα… δυνατά της σημεία και το αποτέλεσμα να μιλά από μόνο του.

Χριστίνα Ορφανίδου: Οι δύο νέες φωτογραφίες που μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της

Χριστίνα Ορφανίδου: Ξέρει πως να κάνει χαμό στο Instagram

Η νεαρή δεν έφτασε μακριά στο παιχνίδι, ωστόσο το όνομά της παίζει συνεχώς στην επικαιρότητα. Ένας από τους βασικούς λόγους που συμβαίνει αυτό είναι οι εμφανίσεις της στα social media. Ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες, βίντεο και κάνει stories, με τον αντρικό πληθυσμό να παραληρεί. Και όχι και άδικα αφού τα ποσταρίσμάτα της είναι ιδιαίτερα και δεν γίνεται να μην τραβήξουν τα βλέμματα. Έτσι ακριβώς συνέβη και με την φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα, η οποία μάζεψε χιλιάδες likes και σχόλια:

Η πρώην παίκτρια του «Βig Brother» προσπαθεί με κάθε τρόπο να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητα που της χάρισε το ριάλιτι του ΣΚΑΪ και να κάνει το όνομά της να ακούγεται είτε για καλό είτε για κακό λόγο. Τι κάνει; Από τη στιγμή της αποχώρησής της, αναρτά συνεχώς φωτογραφίες και βίvτεο στο instagram, με την ίδια να γίνεται αποδέκτης αρνητικότατων σχολίων για την εικόνα που παρουσιάζει. Η ίδια δεν δείχνει να ενοχλείται και συνεχίζει τα ποσταρίσματα. Μάλιστα, δημοσιεύσει και τα υβριστικά μηνύματα που λαμβάνει καθημερινά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments