Αθλητισμός

Milan: Άλωσε το Σαν Σίρο η Νάπολι

Milan: Άλωσε το Σαν Σίρο η Νάπολι
Milan: Η Νάπολι ήταν η μεγάλη νικήτρια του αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Serie A, φτάνοντας την δεύτερη θέση στο βαθμολογικό πίνακα.

Η Νάπολι νίκησε την Milan μέσα στο Σαν Σίρο διατηρώντας την παράδοση του αήττητου.  Ένα γκολ του Ελίφ Ελμάς στα πρώτα λεπτά του αγώνα στο «Σαν Σίρο» έδωσε πολύ μεγάλη νίκη της Νάπολι μέσα στην έδρα της Μίλαν (1-0) και ξανάβαλε τους «παρτενοπέι» στη διεκδίκηση του τίτλου.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που ήταν απόψε στον πάγκο των Ναπολιτάνων μετά την τιμωρία του, συνδυάστηκε με το «διπλό» χάρις στο οποίο η ομάδα του ιταλικού Νότου έφτασε στους 39 βαθμούς κι έπιασε στη δεύτερη θέση τους Λομβαρδούς, με τα δύο συγκροτήματα να απέχουν τέσσερις πόντους από την κορυφή και την Ίντερ.

Φάσεις και γκολ

Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους, αφού μόλις στο 5′ πήραν κεφάλι στο σκορ από κοντινή κεφαλιά του Έλμας. Οι γηπεδούχοι απέτυχαν να αντιδράσουν παρότι είχαν την κατοχή της μπάλας, αφού δεν είχαν έμπνευση και δημιουργία στο παιχνίδι τους. Η Νάπολι συμβιβάστηκε με αυτό το παιχνίδι και στην κόντρα ήταν πιο επικίνδυνη.

Στο 2ο ημίχρονο, οι “ροσονέρι” βελτίωσαν την απόδοσή τους, όμως παρέμειναν ανήμποροι να προκαλέσουν κίνδυνη στην εστία του Νταβίντ Οσπίνα. Ο Μάικ Μενιάν είχε περισσότερη δουλειά, αν και η Μίλαν έφτασε πολλές φορές μέχρι μέσα στην περιοχή των “παρτενοπέι”. Στο 90ό λεπτό, ο Φρανκ Κεσιέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ του πεσμένου Ολιβιέ Ζιρού, που παρεμπόδισε επίσης πεσμένο αντίπαλο.

Η φάση προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες στους γηπεδούχους, την ώρα που η Νάπολι πανηγύριζε μια σπουδαία νίκη, στον πρώτο αγώνα της δίχως τον Κώστα Μανωλά στο ρόστερ (αν και τυπικά αποδεσμεύεται για τον Ολυμπιακό την Πρωτοχρονιά).

Στο 90ό λεπτό ο Φρανκ Κεσί σκόραρε για τους γηπεδούχους, αλλά το γκολ ακυρώθηκε με χρήση του VAR.

Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Κάλιαρι-Ουντινέζε 0-4 (4΄ Μακενγκό, 45΄, 69΄ Ντεουλοφέου, 50΄ Μολίνα) Φιορεντίνα-Σασουόλο 2-2 (51΄ Βλάοβιτς, 61΄ Τορέιρα – 32΄ Σκαμάκα, 37΄ Φρατέζι) Σπέτσια-Έμπολι 1-1 (50΄ αυτ. Μαρκίτσα – 72΄ αυτ. Νικολάου) Σαμπντόρια-Βενέτσια 1-1 (1΄ Γκαμπιαντίνι – 87΄ Ανρί) Τορίνο-Βερόνα 1-0 (26΄ Πομπέγκα) Μίλαν-Νάπολι 0-1 (5΄ Ελμάς)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments