Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε κινδυνεύει με σύλληψη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε κινδυνεύει με σύλληψη
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Πότε κινδυνεύει με σύλληψη

Νέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, μετά και την εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για την περαιτέρω ανάρτηση βίντεο πορνογραφικού υλικού που τον αφορά.

Η έρευνα στρέφεται κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, καθώς ο εισαγγελέας ζητά από το ηλεκτρονικό έγκλημα να διερευνήσει αν ο άνθρωπος αυτός ανέβασε κι άλλα βίντεο, πέραν των όσων γνωρίζουμε, καθώς και πόσα βίντεο ανέβασε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, οι αρχές αναμένεται να πραγματοποιήσουν έρευνα σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού, καθώς ακόμα και σε δικά του κανάλια που μπορεί να έχει σε διάφορες πλατφόρμες.

Σε ποια περίπτωση μπορεί να συλληφθεί

Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι ο ίδιος έχει ανεβάσει κι άλλα βίντεο, ακόμα και αν η ανάρτηση έχει γίνει με ψευδώνυμο, τότε ο παρουσιαστής θα συλληφθεί, καθώς πρόκειται για διαρκές αδίκημα, το οποίο προβλέπει την αυτόφωρη σύλληψή του.

Μάλιστα, αν διαπιστωθεί ότι έχει πάρει και χρήματα για αυτά τα βίντεο τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα, γιατί τότε θα πρόκειται για κακούργημα.

Επίσης, το ηλεκτρονικό έγκλημα θα προσπαθήσει να ταυτοποιήσει τα θύματα που φαίνονται σε αυτά τα βίντεο, προκειμένου να καταθέσουν.

Υπενθυμίζεται ότι η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου που τον κατήγγειλε, είχε αποκαλύψει ότι κάποιοι προσπαθούν να μάθουν την ταυτότητά της, προειδοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση.

Διαμαρτυρία – Ανακοίνωση της δικηγόρου

«Όπως έχει καταστεί γνωστό, έχω αναλάβει την Υπεράσπιση και Νομική Εκπροσώπηση της καταγγέλλουσας στην υπόθεση κατά Ευσταθίου Παναγιωτόπουλου. Με την ως άνω ιδιότητά μου, και προκειμένου : να προστατεύσω τα έννομα συμφέροντα της εντολέως μου, να επιτευχθεί η μη περαιτέρω προσβολή της τιμής , υπόληψης και εν γένει της προσωπικότητάς της και να μην καταστούν γνωστά καθ’ οιονδήποτε τρόπο απόρρητα έγγραφα και στοιχεία της εκκρεμούς ενώπιον των Ποινικών Δικαστηρίων υπόθεσης, δηλώνω τα παρακάτω και παρακαλώ για την απόλυτη τήρηση αυτών.

Έχουν περιέλθει σε γνώση μας πληροφορίες για διαρροή εγγράφων , ευρισκομένων εντός της σχετικής δικογραφίας, στον ηλεκτρονικό και έντυπο τύπο. Πέραν του ότι η εν λόγω διαρροή- γνωστοποίηση συνιστά αδίκημα το οποίο θα διευρευνηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα και οι υπεύθυνοι θα υποστούν τις συνέπειες του νόμου, η οποιαδήποτε κοινοποίηση- δημοσιοποίηση προσβάλλει κατάφωρα την προσωπικότητα της εντολέως μου, καθώς προσδιορίζει την ταυτότητα της εμμέσως δια των στοιχείων της δικογραφίας , τα οποία (ενδεχομένως να) παραμένουν αναρτημένα στο Διαδίκτυο και πρόσβασιμα (βίντεο και φωτογραφίες με συγκεκριμένους τίτλους, χρονική διάρκεια, όνομα χρήστη κλπ).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments