Lifestyle

Άντζελα Δημητρίου: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου οπότε τα μίσησα»

Άντζελα Δημητρίου: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου οπότε τα μίσησα»
Άντζελα Δημητρίου: «Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα».

Η Άντζελα Δημητρίου μίλησε μέσα από την καρδιά της στον Τάσο Τρύφωνος και δεν άφησαν τίποτα αναπάντητο. Για την προσωπική της ζωή, η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε:

«Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου, δεν αισθάνομαι ότι κάτι μου λείπει, έχω ολοκληρώσει τον κύκλο μου ως γυναίκα. Θέλω καλύτερα να έχω τους φίλους μου, την οικογένειά μου, παρά να έχω κάποιον, ο οποίος δεν θα με καταλάβει. Ο σωστός σύντροφος θα έπρεπε να αγαπήσει πρώτα αυτά που έχω φτιάξει και μετά εμένα, οικογένεια, καριέρα…». Άντζελα Δημητρίου

«Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα»

Για τα χρήματα που έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια καριέρας, η Άντζελα Δημητρίου επισήμανε χαρακτηριστικά: «Πέρασαν πάρα πολλά λεφτά από τα χέρια μου. Τα μίσησα. Όταν ο άλλος ξέρει ότι είσαι καλά οικονομικά και σε πλησιάζει γι’ αυτό, εκεί αρχίζεις και μισείς το χρήμα».

«Με τον χρόνο τα πάω μια χαρά. Τον έχω παγώσει τον χρόνο. Προσέχω τον εαυτό μου, είμαι υπέρ των επεμβάσεων, με κάνουν να νιώθω καλύτερα. Ποια γυναίκα δεν θέλει να αισθάνεται πιο όμορφη και πιο νέα», υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

«Είμαι 67 ετών, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το πω», αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου. Άντζελα Δημητρίου

Λίγα λόγια για την τραγουδίστρια

Το πραγματικό όνομα της Άντζελας Δημητρίου είναι Αγγελική Κιουρτσάκη. Γεννήθηκε στο Περιστέρι Αττικής στις 14 Αυγούστου και είναι Λέων. Η έλλειψη χρηματικών πόρων την οδήγησε να εργαστεί από πολύ νεαρή ηλικία. Μάλιστα μία από τις πρώτες της δουλειές ήταν σε μεγάλη κλωστοϋφαντουργία της εποχής.Δεν τελείωσε το σχολείο γι΄αυτό και πολλές φορές έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση λόγω πολλών “μαργαριταριών” που κατά καιρούς έχει ξεστομίσει άθελά της. Είναι κοκέτα, ειλικρινής και στην καθημερινότητά της είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας. Έχει δύο παιδιά ένα γιο και μια κόρη.

Το 1968 στα 14 της ανεβαίνει για πρώτη φορά στο πάλκο όταν την άκουσε ένας ατζέντης ο οποίος τότε προωθούσε μία τραγουδίστρια. Το 1970 εμφανίζεται στο μαγαζί ΒΗΤΑ ΒΗΤΑ και έτσι ξεκινάει την καριέρα της, ενώ το 1972 αλλάζει το όνομα της σε Άντζελα Δημητρίου. Το 1974 συνεργάζεται με τους Στράτο Διονυσίου, Πόλυ Πάνου, Ρίτα Σακελλαρίου, Λίτσα Διαμάντη, Μανώλη Αγγελόπουλο και άλλους. Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός που πίστεψε στο ταλέντο της Άντζελας Δημητρίου ήταν ο Βασίλης Τσιτσάνης με τον οποίο συνεργάστηκε το 1976 και 1977 στο μαγαζί “Χάραμα” ενώ το 1976 γνωρίζει την Κατερίνα Στανίση με την οποία και συνεργάστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments