Lifestyle

Ξένια των REC: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία που έμεινε στην ιστορία

Ξένια των REC: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία που έμεινε στην ιστορία
Ξένια των REC: Η εντελώς γυμνή φωτογραφία που έμεινε στην ιστορία

Η Ξένια, η μελαχροινή τραγουδίστρια των Rec, είχε λάβει μέρος στο Survivor του 2018 και η αλήθεια είναι ότι είχε κλέψει τις εντυπώσεις με τις ικανότητές της στο ριάλιτι επιβίωσης.

Τα «καυτά μπικίνι και το σαγηνευτικό κορμί της μόνον αδιάφορους δεν άφηναν τους τηλεθεατές, κι αν κάποιοι δεν τη γνώριζαν, τότε σίγουρα μετά την εμφάνισή της έγιναν φανατικοί θαυμαστές

Αυτό το μελαχροινό, σαγnνευτικό κορίτσι με τα πανέμορφα χαρακτηριστικά και το αψεγάδιαστο σώμα είναι μία πολύ ταλαντούχα και επιτυχημένη τραγουδίστρια που είναι μισή από Ελλάδα και μισή από την Ουκρανία, ενώ έχει ζήσει αρκετά στην Μάλτα.

Οι φωτογραφίες του «μελαχροινού περιασμού»  που κατά καιρούς ανεβάζει στο διαδίκτυο «ξεσηκώνουν» τη φαντασία, ενώ ιστορικό είναι το εξώφυλλο του άλμπουμ των REC, όπου ποζάρει ολόγυμνη.

Η συμμετοχή της στο Survivor

Η παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων δήλωσε στο βίντεο της παρουσίασης της “Για μένα δεν υπάρχουν εμπόδια.. ούτε στο Survivor”. Επίσης δήλωσε “Είναι πάρα πολύ σημαντικό το Survivor για μένα. Πρώτα από όλα είναι μια ευκαιρία να δοκιμάσω και να δω τα όρια μου γενικά. Θα είναι μια τρομερή εμπειρία για μένα η οποία θα μείνει για πάντα.” και συνέχισε: “Όταν σκέφτομαι το παιχνίδι, το Surivor και αυτό που μπορεί να με τρομάξει περισσότερο, είναι το ότι δε θα έχω επαφή με τους δικούς μου ανθρώπους” και καταλήγει: “Για να επιβιώσω θα φτάσω μέχρι το τέρμα. Μόνο για τη νίκη πάω και είμαι έτοιμη γενικά γιαυτό.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments