Video

Δημήτρης Σταρόβας: «Είχε μια δεύτερη ζωή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που γνώριζε μόνο αυτός»

Δημήτρης Σταρόβας: «Είχε μια δεύτερη ζωή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που γνώριζε μόνο αυτός»
Δημήτρης Σταρόβας: «Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη»

Για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις άγνωστες πτυχές του εαυτού του που αποκαλύφθηκαν απάντησε ο Δημήτρης Σταρόβας στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών. Ο δημοφιλής μουσικός και τραγουδιστής  αποκάλυψε πως είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αντώνη Κανάκη, ενώ με τον Στάθη δεν θέλει να έχει καμία επαφή μετά τις κατηγορίες που τον βαραίνουν. Δημήτρης Σταρόβας

«Ήταν λίγο υπερβολικός στο φλερτ»

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, ας είναι και σύντροφοί μας, που δεν μας λένε τα πάντα και ούτε εμείς τους λέμε τα πάντα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τον Στάθη. Δεν ήταν ένας άνθρωπος σταθερός στις σχέσεις του αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Όλοι μας φλερτάρουμε, αλλά ο Στάθης το έκανε λίγο παραπάνω.

Επειδή κάνεις με κάποιον μια ώρα εκπομπή δεν σημαίνει ότι κοιμάσαι και ξυπνάς μαζί του. Εδώ έκανε γάμο και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς. Είχε μια δεύτερη ζωή που γνώριζε μόνο αυτός. Μίλησα με τον Αντώνη Κανάκη όταν έγιναν οι αποκαλύψεις. Έχω νευριάσει γιατί στεναχωρήθηκα, αλλά δεν είναι κάτι που του έτυχε», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε στη συνέχεια: «Έβαλε ο ίδιος τον εαυτό του σε αυτή τη θέση και έμπλεξε και άλλους. Δεν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του. Τσαντίστηκα με τον εαυτό μου γιατί στεναχωρήθηκα για κάποιον που θεωρούσα ότι είναι φίλος. Κανένας Κανάκης δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να τινάξει τη δουλειά του στον αέρα για τη χαζομάρα κάποιου συνεργάτη».

Δημήτρης Σταρόβας

H συνεργασία των δύο φίλων

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε: «Ήμασταν στο κανάλι μου στο YouTube συνεργάτες, στο τηλεοπτικό Νηστικό Αρκούδι, κάναμε αρκετά πράγματα μαζί. Σαν ψέματα μου φαίνεται».

«Το χρονικό το πληροφορήθηκα και εγώ την ημέρα που έγινε η πρώτη εκπομπή, λίγο πριν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν αυτή η έκπληξη που λες “δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα”. Μετά μετατράπηκε σε ένα σοκ όταν είδα την εκπομπή και πληροφορήθηκα ότι ο ίδιος επικοινώνησε με τον Κανάκη και του είπε ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Και μετά τα γνωστά… Θυμός και οργή», πρόσθεσε ο γνωστός μουσικός και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να συνειδητοποιείς ότι ένας άνθρωπος που γνωρίζεις επί τριάντα χρόνια έχει τελικά μια δεύτερη ζωή. Μια δεύτερη ζωή την οποία επιμελώς την έκρυβε από τους πάντες».

«Δεν είχαμε να κάνουμε με έναν άνθρωπο που… δραπέτευσε από κάπου, ή ήταν το μάτι του “κάπως” ώστε να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Υπήρχε μάλιστα και μια χαριτωμενιά σε όλο αυτό και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί. Δεν ένιωθες τον κίνδυνο», κατέληξε ο ίδιος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments