Αθλητισμός

Άρης: Επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 στον Σούντγκρεν

Άρης: Επιβλήθηκε πρόστιμο 20.000 στον Σούντγκρεν
Άρης: Το θέμα που είχε προκύψει με τον Σούντγκρεν, καθώς ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αγισήλαος Τουμαζάτος, αποφάσισε την επιβολή προστίμου στον Σουηδό αμυντικό.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επιστρέφει από αύριο στις προπονήσεις του Άρη, ενώ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς η τιμωρία που του επιβλήθηκε ήταν χρηματικό πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ. Ο Σουηδός αμυντικός απολογήθηκε την Δευτέρα στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγισήλαο Τουμαζάτο, ενώ στη συνέχεια ενημερώθηκε και ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ ήταν αυτός που αποφάσισε για την ποινή που επιβλήθηκε στον παίκτη, για την απόφαση του να μην ταξιδέψει την Πέμπτη στο Ηράκλειο για το ματς με τον ΟΦΗ. Μετά από την συγκεκριμένη εξέλιξη, το θέμα φαίνεται ότι θεωρείται λήξαν. Αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι το αν ο ποδοσφαιριστής θα συμπεριληφθεί στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΟΦΗ.

Γιατί κλήθηκε σε απολογία

Ο Σουηδός αμυντικός του Άρη έγινε πατέρας την περασμένη Τετάρτη (15/12) και ζήτησε από τη διοίκηση να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή για την Κρήτη και την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. Ο 31χρονος άσος δεν πέταξε με την ομάδα του Άκη Μάντζιου για το Ηράκλειο, ωστόσο δεν ταξίδεψε στην Κρήτη ούτε το επόμενο πρωί, ανήμερα του αγώνα. Έτσι, ο Θοδωρής Καρυπίδης τον κάλεσε απολογία.

Ακόμη, ο Σούντγκρεν έμεινε εκτός αποστολής και από το παιχνίδι με τον Ιωνικό για τη 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, αναμέτρηση για την οποία δεν υπολογίζεται – λόγω καρτών – ο Τζέιμς Τζέγκο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments