Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 993: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 993: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 993: Η Ελίφ πηγαίνει στην έπαυλη να ζητήσει βοήθεια από τη Ματσιντέ ώστε να βρουν τη Μελέκ. Η Ματσιντέ όμως δεν μπορεί να θυμηθεί ποια είναι η Ελίφ.

Ελίφ – Επεισόδιο 993

Η Ελίφ πηγαίνει στην έπαυλη να ζητήσει βοήθεια από τη Ματσιντέ ώστε να βρουν τη Μελέκ. Η Ματσιντέ όμως δεν μπορεί να θυμηθεί ποια είναι η Ελίφ. Η Κιγιμέτ προσπαθεί να πάρει πληροφορίες από την Ελίφ αλλά χωρίς επιτυχία.

Η Ματσιντέ βλέπει μια κούκλα στο δωμάτιο και θυμάται πως αναζητά τη Σερσέ (Μελέκ) και την Ελίφ. Όμως η Ελίφ δεν μπορεί να πει όλη την αλήθεια και η Ματσιντέ δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει. Όμως αποφασίζει να πάει την Ελίφ σπίτι της.

Ελίφ – Επεισόδιο 993

Ο Μαχίρ σώζει τη Μελέκ, ο οποίος ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για εκείνη. Στη συνέχεια την πηγαίνει σπίτι της. Η Ασλί αναζητά την Ελίφ αλλά δεν μπορεί να τη βρει και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι.

Ανάμεσα στον Σαφάκ και τον Τουφάν υπάρχει ένας κρυφός ανταγωνισμός για την αγάπη του Εμιρχάν. Ο Τουφάν προσπαθεί να κερδίσει τη συμπάθεια του Εμιρχάν με υλικά αγαθά αλλά ο Σαφάκ φαίνεται τελικά να κερδίζει την αγάπη του μικρού με τις πράξεις και τις σκέψεις του. Παρόλαυτα ο Σαφάκ αισθάνεται απογοητευμένος σε ό,τι αφορά τη Ζουλιντέ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments