Ελλάδα

Επανεμφάνιση Αρτέμη Σώρρα: Διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»

Επανεμφάνιση Αρτέμη Σώρρα: Διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τους «Θεματοφύλακες του Συντάγματος»
"Δεν έχουμε σχέσεις με κινηματάκια", δηλώνει ο Αρτέμης Σώρρας

Διαψεύδει οποιαδήποτε σχέση με τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”, η οργάνωση Ελλήνων Συνέλευσις του Αρτέμη Σώρρα.

Σε σημερινή ανακοίνωση σημειώνεται: «Για πολλοστή φορά τηλεπερσόνες που πλασάρονται ως δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ των ιδιωτικών καταχρεωμένων στις τράπεζες καναλιών, χωρίς να κάνουν καμιά έρευνα, προσπαθούν να συνδέσουν την Ελλήνων Συνέλευσις και τον πρόεδρο της Αρτέμη Σώρρα με ευκαιριακά κινηματάκια «αγανακτισμένων» που τα παράγει και τα καθοδηγεί το ίδιο το καθεστώς. Τελευταία προσπαθούν λυσσαλέα να συνδέσουν τα μορφώματα τύπου «θεματοφύλακες του συντάγματος» και παράνομα καταστήματα τύπου «υπουργείο θεραπειών» με την Ελλήνων Συνέλευσις και τον Αρτέμη Σώρρα, διασπείροντας ψεύδη με σκοπό να παραπλανήσουν για άλλη μια φορά τους Έλληνες πολίτες».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι “η «Ελλήνων Συνέλευσις» και ο πρόεδρος της ουδεμία σχέση έχουν με κινήματα και κινηματάκια, νόμιμα ή παράνομα, κόμματα και κομματιδιάκια που πέρασαν ή θα εμφανιστούν στο μέλλον”, και ότι “καταδικάζει απερίφραστα τις παράνομες τακτικές όλων αυτών των μορφωμάτων”.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ο Οργανισμός «Ελλήνων Συνέλευσις είναι ένας και μοναδικός, απόλυτα σοβαρός και νόμιμος Οργανισμός που ενώνει όλους τους Έλληνες. Οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες συστήσαμε τους αυτονόμους οργανισμούς μας με επίσημο ΑΦΜ, καταχωρημένους στο πρωτοδικείο και το ΓΕΜΗ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments