Lifestyle

Παναγιώτα Βλαντή: Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογράφισή της

Παναγιώτα Βλαντή: Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογράφισή της
Παναγιώτα Βλαντή: Η θρυλική εντελώς γυμνή φωτογράφισή της

Η Παναγιώτα Βλαντή θα μπορούσε να είναι ο ορισμός της «γυναικάρας». Από τις πλέον εντυπωσιακές παρουσίες – χωρίς αμφιβολία ταλαντούχα – που όμως στον πέρασμά της προκαλεί αναστάτωση και πανικό.

Μπορεί η αθωότητα που «βγάζει» να είναι  προκλητική, αλλά σίγουρα σαγηνεύει τα αρσενικά που βρίσκονται στον δρόμο της. Την γνωρίσαμε ως σέξι Σιλβί στα Μαύρα Μεσάνυχτα, εκεί όπου εμφανίστηκε ως  άγριο και σέξι θηλυκό.

Το πλάνο όμως που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη απανταχού των ανδρών είναι ένα πλάνο λίγων σε σκηνή από τη «10η Εντολή». Εκεί που η εντυπωσιακή Παναγιώτα ξάπλωσε στο κρεβάτι…και έγινε η απόλυτη φαντασίωση.

Η Παναγιώτα Βλαντή έχει παίξει σε μια ολόγυμνη σκηνή! Πολλά χρόνια πριν, η ξανθιά ηθοποιός έκανε τα πρώτα της βήματα στην ελληνική τηλεόραση και σε ένα σήριαλ του Alpha εμφανίστηκε ολόγυμνη να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.

Η ίδια δηλώνει ντροπαλή

Είναι πολύ καλό κορίτσι, αλλά δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ ντροπαλή. Δεν μπορεί να κοιτάξει καν τον φακό”. Αυτό γύρισε και είπε στον εργολάβο πατέρα της, Βασίλη, ο σκηνοθέτης σχετικά με την 15χρονη Παναγιώτα, που τότε πήγαινε δευτέρα γυμνασίου, αφού εκείνη ολοκλήρωσε τη σκηνή της στην ταινία του όπου έπαιζε το κορίτσι του φαντάρου Γιώργου Ματαράγκα.

“Εκεί έδωσα το πρώτο φιλί της ζωής μου. Μπροστά στην κάμερα δηλαδή. Εντάξει, υπήρχαν κορίτσια στην ηλικία μου που ήταν πιο προχωρημένα. Εγώ ήμουν το ‘UFO’. Δεν τολμούσε να μου μιλήσει άνθρωπος κι εγώ κοκκίνιζα. Τον ρόλο τον πήρα επειδή ο πατέρας μου, που τότε ασχολούνταν με ανακαινίσεις θεάτρων, παρότι ήταν κάθετος στο να μην ασχοληθώ με τον χώρο, παρακάλεσε τον σκηνοθέτη να μου τον δώσει για να μου φύγει το απωθημένο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments