Video

Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι Onirama πήγαν πολλές φορές να διαλυθούν»

Θοδωρής Μαραντίνης: «Οι Onirama πήγαν πολλές φορές να διαλυθούν»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε. Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας».

Μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης παραχώρησε στο «The 2night Show» το βράδυ της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου ο Θοδωρής Μαραντίνης. Ο τραγουδιστής των Onirama αναφέρθηκε στο συγκρότημα, που είναι ενωμένοι  22 χρόνια στον χώρο της μουσικής, και αποκάλυψε ότι έχουν υπάρξει στιγμές που έχουν σκεφτεί να  διαλυθούν αλλά και για το διαζύγιο του. 

«Πολλές φορές πήγαμε να το διαλύσουμε. Υπήρχαν εντάσεις ποτέ για οικονομικά, πιο πολύ για προσωπικά, για θέματα καριέρας», είπε αρχικά  ο τραγουδιστής. Θοδωρής Μαραντίνης

Ο χωρισμός με την Σίσσυ Χρηστίδου

Μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και πώς επηρέασε τη σχέση του με τα παιδιά του.

«Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό και είχαμε έναν δυνατό δεσμό και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε», σημείωσε και πρόσθεσε: «Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίζει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».

Θοδωρής Μαραντίνης

Η εξομολόγηση της Σίσσυς Χρηστίδου

«Δυο χρόνια μετά, εγώ είμαι ακόμη σε διαδικασία προσαρμογής. Δεν είναι ότι το έχω ξεπεράσει τελείως και είμαι μια χαρά όπως πριν. Ήμασταν παντρεμένοι 9 χρόνια και μαζί 13 χρόνια. Δεν είναι εύκολο καθόλου. Είχαμε χωρίσει πολλούς μήνες πριν το δημοσιεύσουμε. Το χειριστήκαμε όσο πιο ανώδυνα μπορούσαμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Μετά το διαζύγιο είναι μεγάλη κουβέντα. Αν βγάλεις το συναισθηματικό κομμάτι από έξω, είναι πολύ διαφορετικό να έχεις μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν επικεντρώνομαι τόσο στο single, επικεντρώνομαι στο ότι ξαφνικά όταν βρίσκεσαι σε ένα διαζύγιο, υπάρχουν μέρες που ζεις χωρίς τα παιδιά. Είναι σαν να ζεις διπλή ζωή. Από εκεί που είσαι με όλες τις ευθύνες πάνω σου, μετά κάποιες μέρες είσαι ελεύθερος φοιτητής. Είναι εξαιρετικά δύσκολο στις γιορτές. Ευτυχώς αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πολύ καλούς φίλους και περιβάλλον» είπε, μεταξύ άλλων, η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Φίλιππο Ραφαήλ. Χώρισαν την άνοιξη του 2019 μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια γάμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments