Αθλητισμός

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς
Τελειώνει από τον Ολυμπιακό με εντολή Μαρτίνς

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους Πειραιώτες, ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ο Καρμπόβνικ που είναι ξεκάθαρο πια ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον υπολογίζει καθόλου.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός άσος, λόγω τραυματισμού, είχε μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα, και, παράλληλα, έμεινε πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι το μέλλον του βρίσκεται μακριά από τον Ολυμπιακό, καθώς αφενός ο Πορτογάλος προπονητής δεν τον βάζει ούτε στις αποστολές, αφετέρου οι ερυθρόλευκοι έχουν πληρότητα στα δεξιά της άμυνας και ψάχνουν για λύση-μπακ απ του Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά.

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να περιμένει

Ο Ολυμπιακός που στοχεύει ψηλά, προφανώς δεν μπορεί να περιμένει έναν παίκτη για τόσο μεγάλο διάστημα προκειμένου να δείξει τις δυνατότητές του. Αν και για είμαστε σαφείς, από την πρώτη στιγμή που είχε έρθει στην ομάδα δεξιοπόδαρος μπακ που παίζει αριστερά, υπήρχαν αμφιβολίες αν μπορεί να σταθεί στην ομάδα…

Μπορεί να υπάρξουν εξελίξεις και με άλλον παίκτη στην προσεχή μεταγραφική περίοδο; Υπάρχει μεγάλο συμβόλαιο, που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι με πολλά λεφτά, και ακόμα και εναντίον του Λεβαδειακού δεν κατάφερε να ξεχωρίσει.

Και το μέλλον του στο Λιμάνι, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ίσως να μην είναι και τόσο δεδομένο…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments