Θέσεις Εργασίας

Δήμος Νέας Ιωνίας: Πέντε νέες θέσεις εργασίας

Δήμος Νέας Ιωνίας: Πέντε νέες θέσεις εργασίας
Δήμος Νέας Ιωνίας: Την πρόσληψη πέντε υπαλλήλων προωθεί το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.)» Δήμου Νέας Ιωνίας.

Την πρόσληψη πέντε υπαλλήλων προωθεί το Ν.Π.Δ.Δ. «Κέντρο Βρεφονηπιακής Αγωγής και Φροντίδας Οικογένειας (ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο.)» Δήμου Νέας Ιωνίας.

Η σύμβαση εργασίας ισχύει από την υπογραφή της σύμβασης έως τη λήξη του σχολικού έτους, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης σε περίπτωση συνέχισης του προγράμματος.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη.

Από την κατανομή των θέσεων προκύπτει ότι θα προσληφθούν υπάλληλοι Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΔΕ Διοικητικού Λογιστικού
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • ΥΕ Βοηθών Μαγείρων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά ([email protected]) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΚΕ.ΒΡΕ.Φ.Ο. Δήμου Νέας Ιωνίας, Αγ. Όλγας & Γαληνού 2, Τ.Κ. 14233, Νέα Ιωνία, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Προσχολικής Αγωγής, υπόψη κας Κ. Βαϊσίδου ή κας Α. Καλόγρηας (τηλ. επικοινωνίας: 2102724761). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments