Αθλητισμός

Ντάνιελ Στάριτζ: Θα πληρώσει 30.000 δολάρια σε ράπερ ο οποίος βρήκε τον σκύλο του, που είχε κλαπεί

Ντάνιελ Στάριτζ: Θα πληρώσει 30.000 δολάρια σε ράπερ ο οποίος βρήκε τον σκύλο του, που είχε κλαπεί
Ντάνιελ Στάριτζ: Τον Ιούλιο του 2019 είπε ότι κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι του από όπου πήραν τσάντες και τον σκύλο του.

Ο σκύλος, ένα πομεράνιαν με το όνομα Lucci, εξαφανίστηκε από σπίτι του στο Λος Άντζελες το 2019 και ο Ντάνιελ Στάριτζ  είχε προσφέρει αμοιβή σε όποιον έβρισκε το χαμένο σκύλο του. Ντάνιελ Στάριτζ

Ντάνιελ Στάριτζ: Το δικαστήριο του επέβαλε να πληρώσει την αμοιβή

Ο Φόστερ Ουάσινγκτον, ράπερ γνωστός ως Killa Fame ανάρτησε  φωτογραφίες στα social media και βοήθησε τον ποδοσφαιριστή να ξαναπάρει στην αγκαλιά του τον σκύλο, αλλά είπε ότι δεν του έδωσε τα χρήματα που είχε τάξει. Τώρα, δικαστήριο του Λος Άντζελες διέταξε τον Στάριτζ να του πληρώσει 30.000 δολάρια καθώς αυτή ήταν η συμφωνία.

Ο ράπερ εξομολογήθηκε  ότι ένιωσε απογοητευμένος από τον ποδοσφαιριστή. «Ας ελπίσουμε ότι θα πληρώσει και δεν θα προσπαθήσει να κάνει έφεση. Είμαι ενθουσιασμένος, παλεύω αυτή την υπόθεση πάνω από ένα χρόνο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι τελείωσε. Όταν βρήκαμε τον σκύλο, πίστεψα ότι η ζωή μου θα γίνει καλύτερη», αποκάλυψε ακόμη.

Ισχυρίζεται ότι ο ράπερ έχει πληρωθεί

Από την πλευρά του ο 32χρονος Στάριτζ, πρώην παίκτης της Λίβερπουλ που τώρα φορά τη φανέλα της Περθ Γκλόρι, είπε πως ήταν ευγνώμων που το πομεράνιαν έχει επιστρέψει στην οικογένεια και υποστήριξε ότι πλήρωσε αμοιβή στο «νεαρό αγόρι που βρήκε τον σκύλο μου».

Ντάνιελ Στάριτζ

«Είναι ντροπή να πρέπει να ξαναζήσω τα γεγονότα της κλοπής ανήμερα των Χριστουγέννων», έγραψε στο Twitter. «Άλλοι άνθρωποι προσπαθούν να επωφεληθούν. Ευχαριστώ ξανά το νεαρό αγόρι. Ήταν πριν από 2,5 χρόνια και (ήταν) ένα τρελό 24ωρο. Είμαι ευγνώμων που ο Lucci είναι ξανά με την οικογένειά μας, αγάπη σε όλους», συνέχισε.

Τον Ιούλιο του 2019 ο Στάριτζ είπε ότι κλέφτες διέρρηξαν το σπίτι του στο δυτικό Χόλιγουντ, από όπου πήραν τσάντες και τον σκύλο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments