Αθλητισμός

Απών από το Australian Open ο Μίλος Ράονιτς

Απών από το Australian Open ο Μίλος Ράονιτς
Τραυματισμός τον κρατά εκτός Australian Open

Ο Μίλος Ράονιτς, δεν θα λάβει μέρος στο Australian Open, καθώς δεν έχει ολοκληρώσει την αποθεραπεία από τον τραυματισμό που υπέστη στο πέλμα, τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Καναδός τενίστας, πρώην Νο 3 στην παγκόσμια κατάταξη, τραματίστηκε τον Μάρτιο στον μηρό και επέστρεψε στα κορτ μετά από περίπου τρεις μήνες για να τραυματιστεί εκ νέου στο πέλμα, στον πρώτο γύρο του Atlanta Open.

«Ο Μίλος Ράονιτς αποσύρθηκε από το #AusOpen καθώς συνεχίζει την ανάρρωσή του από έναν τραυματισμό στον Αχίλλειο τένοντα», ανέφεραν οι διοργανωτές του πρώτου Grand Slam της χρονιάς.

Ο Ράονιτς, ο οποίος την Δευτέρα (27/12) θα γιορτάσει τα 31α γενέθλια του, βρέθηκε στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης το 2016, την χρονιά που έφθασε στον τελικό του Γουίμπλεντον και στον ημιτελικό στο Melbourne Park.

Αυτήν την στιγμή, ο Ράονιτς βρίσκεται στο Νο 70 και -προς το παρόν- είναι ο χρονικά τελευταίος τενίστας που χάνει το Australian Open, λόγω τραυματισμού, μετά τους Ρότζερ Φέντερερ, Σταν Βαβρίνκα, Τζένιφερ Μπρέϊντι, Καρολίνα Πλίσκοβα, Καρολίνα Μούχοβα, Σερίνα Ουίλιαμς και Μπιάνκα Αντρεέσκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments