Ελλάδα

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η απολογία του

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Σήμερα η απολογία του
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο γνωστός παρουσιαστής αναμένεται εντός της ημέρας να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τα αδικήματα για τα οποία κατηγορείται.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την υπόθεση που εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Οι καταγγελίες εναντίον του συνεχίζουν να αυξάνονται, ενώ σήμερα πρόκειται να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί αντιμετωπίζοντας δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Ο πρώην παρουσιαστής, μετά τις αποκαλύψεις για την απαράδεκτη δράση του, την ανάρτηση ροζ βίντεο πρώην συντρόφων του σε πορνογραφικά σάιτ δίχως τη συγκατάθεσή τους, παραμένει υπο κράτηση, κάνοντας Χριστούγεννα στο κελί, ενώ ζήτησε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Βροχή» οι νέες καταγγελίες

Παράλληλα ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι «έχω δύο μειλ ανώνυμα και έχω έρθει σε επαφή με άλλη κοπέλα. Όλες αυτές οι κοπέλες κατά το παρελθόν είχαν σχέση με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και υποστηρίζουν ότι μαγνητοσκόπησε τις ερωτικές τους στιγμές και τις ανέβασε σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό περιεχόμενο χωρίς τη συναίνεσή τους».

Σημείωσε, δε, ότι στην περίπτωση της δεύτερης γυναίκας η καταγγελία της οποίας οδήγησε στη σύλληψη του Στάθη Παναγιωτόπουλου «το υλικό είναι ανεβασμένο και γι’ αυτό μιλάμε για διαρκές αδίκημα».

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Περίμενε να πέσει στα «μαλακά»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην παρουσιαστής έχει «παγώσει» με την τροπή που πήρε υπόθεση καθώς ο ίδιος περίμενε να πέσει στα «μαλακά». Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται αντιμέτωπος ακόμη και με ποινή δεκαετούς κάθειρξης μετά την ποινική δίωξη που του άσκησε την Πέμπτη ο εισαγγελέας για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος.

Η πρώτη δήλωση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μέσω του δικηγόρου του

Την πρώτη τοποθέτηση του Στάθη Παναγιωτόπουλου μετά τη σύλληψή του, έγινε μέσω του δικηγόρου κ. Γεωργίου Δακουρά. Τονίζει ότι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των αρχών για τη διευκόλυνση των ερευνών και παράλληλα ότι έχει εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. «Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με την σημερινή του αυτόβουλη εμφάνιση έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση των διωκτικών Αρχών προκειμένου να συνδράμει στην έρευνα που διεξάγεται έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη τόσο στις διωκτικές αρχές όσο και στην ελληνική δικαιοσύνη προκειμένου οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται το όνομά του να αντιμετωπισθούν στις πραγματικές τους διαστάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Παράλληλα χαρακτηρίζει ανυπόστατες τις φήμες για το ενδεχόμενο αναχώρησής του στο εξωτερικό. «Οι ανακριβείς, ανυπόστατες και ενδεχομένως κατασκευασμένες φήμες περί δήθεν αναχώρησής του στο εξωτερικό, ώστε να αποφύγει τις Αρχές, σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα». Τέλος ο κ. Δακουράς αναφέρει: «Σας μεταφέρω ότι είναι συντετριμμένος και ότι έχει μετανιώσει ειλικρινά για την κατακριτέα συμπεριφορά του». svg%3E

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments