Διεθνή

Βρετανία: Βίντεο σοκ με μασκοφόρο να απειλεί να δολοφονήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Βρετανία: Βίντεο σοκ με μασκοφόρο να απειλεί να δολοφονήσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ
Οι αρχές στη Βρετανία δεν έχουν ανακοινώσει αν πρόκειται για τον ένοπλο που εισέβαλε στο παλάτι τα Χριστούγεννα

Σοκ έχει προκαλέσει στη Βρετανία ανατριχιαστικό βίντεο, που εμφανίζει έναν οπλισμένο άνδρα με βαλλίστρα να απειλεί να δολοφονήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Το βίντεο αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της βρετανικής εφημερίδας “The Sun”. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στο βίντεο διάρκειας 24 λεπτών ο μασκοφόρος είναι 19 χρονών, μιλά με αλλοιωμένη φωνή και απειλεί να σκοτώσει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, προκειμένου να “πάρει εκδίκηση” για τη σφαγή του Αμριτσάρ, το 2019″.

https://youtu.be/lozJ0wOalpE

Πάντως, οι βρετανικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει αν ο 19χρονος, ήταν ο ένοπλος άνδρας ο οποίος εισέβαλε στο παλάτι των Ουίνδστορ ανήμερα των Χριστουγέννων. “Ο άνδρας συνελήφθη και υποβλήθηκε σε ψυχιατρική εξέταση. Κρατείται με βάση τον Νόμο περί Ψυχικής Υγείας και παραμένει υπό την επίβλεψη ιατρών”, ανέφερε η αστυνομία. Ο 19χρονος χρησιμοποίησε μια σκάλα από σχοινιά για να σκαρφαλώσει σε έναν μεταλλικό φράχτη του Πύργου. Στην κατοχή του βρέθηκε μια βαλλίστρα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror, οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον ύποπτο. “Οι πράκτορες ασφαλείας δεν πίστευαν στα μάτια τους”, είπε μια πηγή των υπηρεσιών ασφαλείας στην εφημερίδα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος επιχειρεί να εισβάλει σε κατοικία της βασίλισσας. Η εντυπωσιακότερη τέτοια απόπειρα σημειώθηκε το 1982, όταν ο 30χρονος Μάικλ Φάγκαν κατάφερε να φτάσει μέχρι την κρεβατοκάμαρά της, στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments