Αθλητισμός

NBA: Αλλάζει το πρωτόκολλο καραντίνας λόγω κορωνοϊού

NBA: Αλλάζει το πρωτόκολλο καραντίνας λόγω κορωνοϊού
NBA: Αλλάζει το πρωτόκολλο που έχει διαμορφωθεί με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού, καθώς μειώνεται η καραντίνα από τις οκτώ στις έξι μέρες.

Το ΝΒΑ έχει συντάξει πρωτόκολλο κορωνοϊού, για τους παίκτες που έχουν νοσήσει.  Η λίστα των παικτών που υπάγονται στο πρωτόκολλο κορωνοϊού στο NBA μεγαλώνει ώρα με την ώρα και μια νέα σημαντική αλλαγή είναι γεγονός. Ο λόγος για τη μείωση της καραντίνας των εμβολιασμένων στις έξι μέρες.

Το ΝΒΑ συμφώνησε με την Ένωση Παικτών, προκειμένου το πρωτόκολλο να αφορά σε εξαήμερη καραντίνα (αντί για τη δεκαήμερη που υπάρχει τώρα), εφόσον οι εμβολιασμένοι παίκτες βρεθούν αρνητικοί σε διαγνωστικό έλεγχο.

Ο Αλεξέι Ποκουσέβκι εντάχθηκε στο πρωτόκολλο κορονοϊού

Τα κρούσματα αυξάνονται με ραγδαία ταχύτητα και θεωρήθηκε απαραίτητο να υπάρξει αυτή η τροποποίηση ώστε η σεζόν να κυλήσει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Πρόκειται για μια απόφαση που αφορά και τους προπονητές, αλλά και τους διαιτητές.

Σε αυτή, εντάχθηκε πλέον κι ο Αλεξέι Ποκουσέβσκι, ο οποίος θα χάσει τους επόμενους αγώνες των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Το αυτό ισχύει επίσης για τον Τζερεμάια Ρόμπινσον – Ερλ και τον Άαρον Γουίγκινς. Τη φετινή σεζόν, ο 20χρονος φόργουορντ έχει 4.3 πόντους, 4 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ.

Στα πρωτόκολλα και ο Γουϊλιαμς

Ο Μόντι Γουίλιαμς, προπονητής των περσινών φιναλίστ των τελικών του ΝΒΑ, Φοίνιξ Σανς, μπήκε στα πρωτόκολλα υγείας κι ασφάλειας της Λίγκας τη Δευτέρα (27/12). Ο 50χρονος Γουίλιαμς θα χάσει τον εντός έδρας αγώνα της Δευτέρας εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις, με τον άμεσο συνεργάτη του Κέβιν Γιάνγκ να αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή.

Οι Σανς, με ρεκόρ 26-6, είναι μισό παιχνίδι πίσω από το Γκόλντεν Στέιτ (27-6), στη μάχη για το καλύτερο ρεκόρ της Δυτικής Περιφέρειας, μετά την ήττα τους με 116-107 από τους Γουόριορς το βράδυ των Χριστουγέννων. Το Φοίνιξ έχει ακόμη δύο παίκτες στα πρωτόκολλα της Covid-19, τον γκαρντ Έλφριντ Πέιτον και τον φόργουορντ Τζάε Κράουντερ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments